Hoe werkt het

Stap 1

Lees de onderstaande informatie voor een beter begrip.

Stap 2

Als je je eigen team of soloplayer-ronde wilt beginnen, meld je dan hier aan.

Stap 3

Krijg omzet en begin met het ontgrendelen van geweldige bonussen op basis van het aantal tokens.

Als je nog niet bent aangesloten bij de Affiliate Race, kun je overwegen om je zo snel mogelijk aan te melden om geweldige bonussen te ontgrendelen. De doelstellingen van het spel zijn vrij eenvoudig. De game heeft 2-methoden:

"Eenmalige speler en Multiplayer"

De doelstellingen van de verschillende gameplay-methoden zijn exact hetzelfde. De wereldkaart heeft 15 ontgrendelbaar telkens als je de niveaus bereikt die je nodig hebt om de beloning voor jezelf of je team te ontgrendelen. (houd er rekening mee dat als je als singleplayer deelneemt aan de competitie, de prijzenpot alleen bestaat 10% van de Multiplayer Teamplay-methode.

In het geval je speelt in de Multiplayer modus en geen deel uitmaken van een team, moet u zich aanmelden op het onderstaande formulier of lid worden van een bestaand team.

In het geval je speelt in de Eenmalige speler modus kunt u zich aanmelden op het onderstaande formulier en de Single Player-methode selecteren. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u onmiddellijk beginnen.

Er zijn verschillende methoden om punten te behalen in de Affiliate Race. Als u deelneemt aan de multiplayerversie met een van de bestaande teamcaptains, kunt u een van de kortingsbonnen gebruiken. Elke keer dat een teamcaptains kortingsboncode wordt ingediend, wordt het aantal gekochte tokens aan het team voorgelegd.

Een andere manier om punten te verdienen in de affiliate race is om je vrienden en familie MUXE-tokens te laten kopen. Ze kunnen uw gebruikersnaam-verwijzings-ID toevoegen die u hebt opgegeven in het aanmeldformulier. Elke aankoop die via uw verwijzingstag wordt gedaan, geeft u het aantal punten dat gelijk is aan het aantal tokens.

Er zijn 2-ranglijstsystemen in het spel: niveau 1 - 9 en niveau 10 - 15

Beide rangorde-systemen zijn totaal verschillend.

Niveau 1-9: Telkens wanneer u een niveau bereikt, worden de punten voor het volgende niveau gereset. Voor niveau 1 zijn bijvoorbeeld 200.000-punten vereist en voor niveau 2 zijn 550.000-punten vereist. Je moet in totaal 750.000 punten scoren om beide niveaus te ontgrendelen

Niveau 10-15: Nu je niveau 10 hebt bereikt, worden dingen interessanter. Alle punten die u vanaf nu verdient, blijven behouden wanneer u naar het volgende niveau gaat. Niveau 10 vereist 9.500.000-punten en niveau 11 vereist 12.500.000-punten. U hoeft alleen het verschil tussen niveau 10 en niveau 11 te bereiken, enzovoort om naar het volgende niveau te gaan.

Deelname aan een wedstrijd mag alleen plaatsvinden in overeenstemming met de gespecificeerde instructies voor deelname die in print of online worden gepubliceerd in combinatie met de wedstrijd.

Het is niet toegestaan ​​om deel te nemen aan meerdere teams. Het is ook niet toegestaan ​​om van team te wisselen. Nadat u het team hebt geselecteerd en door de teamkapitein bent goedgekeurd. Het is ook niet toegestaan ​​om meerdere keren lid te worden. We zullen alle verbindingen controleren bij het aanmaken van meerdere accounts, registratiegegevens of dergelijke pogingen.

Er is slechts één inzending per persoon per wedstrijd toegestaan ​​(behalve wanneer de wedstrijdmededeling vermeldt dat meer dan één inzending kan worden ingediend) en elke deelnemer die meer dan het toegestane maximum betreedt, wordt gediskwalificeerd. Tenzij anders aangegeven, worden fotokopieën van toegangscoupons niet geaccepteerd.

Wanneer een winnaar is geselecteerd en MUXE BV ontdekt of redelijke gronden heeft om aan te nemen dat de winnaar meer dan één Inzending heeft gedaan, behoudt MUXE BV zich het recht voor om een ​​alternatieve winnaar te selecteren. Elke verdere winnaar wordt op dezelfde criteria geselecteerd als de oorspronkelijke winnaar en is onderworpen aan deze regels.

Ook al kunnen we de toekomst niet voorspellen en eventuele onverwachte oorzaken in het leven kunnen uw beschikbaarheid bepalen. We hopen dat alle betrokken mensen begrijpen dat het aantal teams en betrokken spelers beperkt is. We hopen daarom dat iedereen het spel respecteert en zijn team volledig ondersteunt.

Teamkapiteins kunnen besluiten om teamleden te zuiveren in het geval ze: Zich aan de regels houden, niet helpen met de vereisten of slecht niet-ondersteunend gedrag vertonen.

Aankopen en prijzen zijn niet-overdraagbaar, niet-terugbetaalbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor contante alternatieven, geheel of gedeeltelijk. Dit geldt ook voor aankopen die tijdens de wedstrijd zijn gedaan voor extra teampunten.

De redactie behoudt zich het recht voor om de regels die van toepassing zijn op een wedstrijd te wijzigen of om een ​​wedstrijd op elk gewenst moment en om welke reden dan ook nietig te verklaren. In het geval dat een wedstrijd zo ongeldig is, worden alle inschrijfkosten geretourneerd. In het geval van een fout van welke aard dan ook, veroorzaakt of duidelijk of anderszins die een competitie op enigerlei wijze beïnvloedt, behouden editors het recht om de competitie te beheren alsof de fout niet is opgetreden. Waar Editors het passend en / of haalbaar achten, zal Reach de deelnemers op de hoogte stellen van de fout en deze corrigeren via de kranten of via een ander geschikt medium.

Winnaars kunnen worden gevraagd om deel te nemen aan promotionele activiteiten en MUXE BV behoudt zich het recht voor om de namen en adressen van winnaars in elke publiciteit te gebruiken, zowel op papier als online.

We verwachten dat iedereen de regels respecteert en het vereiste gedrag volgt.

De volgende couponcodes zijn voor iedereen beschikbaar

the-inbrenger | Claim deze code om 25% korting op bestellingen te ontvangen.

TOP
X