CcS introduceert een Instant Transaction Framework

Het CcS Tip en Trade Framework is een directe transactieoplossing die eenvoudig te gebruiken en schaalbaar is. De CcS Tip en Trade kunnen eenvoudig in uw community worden geïmporteerd en uw gebruikers kunnen direct profiteren van de voordelen van het CcS Tip en Trade Framework.

Voor Social Messenger-platforms zoals Telegram gebruiken we een bot waarmee u kunt tippen en handelen met andere gebruikers die Telegram gebruiken. Voor sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter of YouTube zullen we webbrowser-widgets en andere geavanceerde technologie gebruiken die gebruikers de functionaliteit zal geven om te communiceren en transacties uit te voeren met andere gebruikers die al deel uitmaken van het CcS Tip en Trade Network.

Projecten en bedrijven die een cryptocurrency-activum hebben gecreëerd, kunnen een vermelding op het platform claimen. Er zijn verschillende manieren waarop projecten een vermelding op ons platform kunnen verdienen. We ondersteunen stemwedstrijden, premie-lijsten, incidentele gelukstrekkingen en premium-lijsten voor projecten die op het CcS Tip- en Trade-platform willen staan.

In wezen is het doel om een ​​breed scala aan bedrijfsmiddelen te ondersteunen en de gebruikersbasis een kwalitatieve hoogwaardige eind-, lucht- en handelsoplossing te bieden met gebruiksgemak in een omgeving die ze vertrouwd en vertrouwd zijn.

Stimulatie van sociale media

De CcS Tip and Trade stimuleert de interactie tussen sociale media drastisch dankzij de functies voor sociaal delen.

Oplossing voor berichttransacties

Stuur gemakkelijk cryptocurrencies via expresberichten naar uw vrienden, familie of zakelijke partners.

Onmiddellijke storting en intrekking

De CcS Tip and Trade heeft een onmiddellijke stortings- en opnamefunctie waardoor u volledige controle over uw cryptocurrency-activa hebt.

SSL / CloudFlare gecodeerd

Geniet van de hoogste beveiliging via de meerlagige beschermingsmaatregelen van het CcS Tip en Trade Framework dat codeert via meerdere gateways.

Oplossing voor leveranciers en spenders

Verhandel of accepteer cryptocurrencies van hoge kwaliteit rechtstreeks voor producten en diensten via de CcS Tip en Trade Gateway.

Token Trade Transacties

Wissel onmiddellijk tokens uit in het CcS Tip en Trade open orders-gedeelte en selecteer een beschikbare aanbieding of voeg uw eigen toe.

Ervaar de interactie op het gebied van sociaal delen op zijn best

Tip and Trade is ontworpen om aan de behoeften te voldoen
van iedereen in een enkele omgeving

Cryptocurrencies verzenden is nog nooit zo eenvoudig geweest

Tips and Trade is een "One Stop Shop" voor verzenden, ontvangen, uitgeven en verhandelen.

De fooi-ervaring
Verzenden door Kyra Wang

/ tip 0.1 BTC

Sheila Jackson ontving het

Ontvangen 0.0995 BTC

Sheila Jackson:

Bedankt Kyra

Transactie voltooid

Tips and Trade ondersteunt momenteel de volgende troeven in zijn omgeving:

Ruil je tips in voor producten en
diensten via de CcS Marketplace

Begin vandaag met CcS Tip en Trade!

TOP
X