MUXE SPANJE Lokale gemeenschap groeit via de kanalen van Fortnite, heeft MUXE SPANJE iets door?


Jaimydevries
(@Jaimydevries)
Lid beheerder
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 38
12/08/2019 9:07 am

Het MUXE-team is erg enthousiast om de spanning van de MUXE-gemeenschap in Spanje te zien. Veel leden doen zulke geweldige dingen om meer betrokkenheid te krijgen binnen het ecosysteem van MUXE.

We zijn zo trots om te zien waar de MUXE SPAIN-groep is gegroeid en we zijn erg enthousiast om te zien wat hier vandaan kan komen. MUXE Zal de groei van MUXE SPANJE op elke mogelijke manier stimuleren en we zullen een X aantal MUXE Tokens reserveren voor elke activiteit, evenement of toegewijde reactie van de gemeenschap op de integratie en interactie van het MUXE-project.

Een geweldig team is betrokken als het gaat om het beheren van deze evenementen, Tony, Ruben en Luis zijn een uitstekend team geweest en samen hebben ze hypes, ervaringen, evenementen en het allerbelangrijkste van alles heel veel plezier onder elkaar kunnen creëren.

MUXE BV is er trots op de MUXE Spanje-gemeenschap in zijn omgeving te hebben en we konden ons niet voorstellen hoe MUXE verder zou moeten gaan zonder zo'n geweldige betrokkenheid.

We willen echt de mogelijkheden stimuleren waar MUXE SPAIN zou kunnen groeien. We zijn momenteel op zoek naar nieuwe enthousiaste teamleden die de sfeer van MUXE voelen en die geloven dat ze de MUXE-gemeenschap kunnen helpen om nog verder te stijgen.

Het is zeker geen geheim dat het Spaanse team over geweldige capaciteiten voor leiders beschikt en dat het bedrijf de gemeenschap goed in de gaten houdt. Dit stelt ons in staat om zoveel mogelijk te worden betrokken als nodig is en om het lokale Spaanse team te helpen waren mogelijk.


Prijs
Delen:

TOP
X

Werkzaam

Alstublieft Inloggen or Registreren