Jaimydevries
Jaimydevries
Jaimydevries
Groep: Admin
Aangesloten: 2018 / 02 / 08
Titel: Lid beheerder
2

Over ons

Hallo allemaal, het is me een genoegen om je te ontmoeten. 😀

Mijn naam is Jaimy de Vries, ik ben de oprichter van het MUXE-project. Ik ben zowel betrokken als ondernemer, maar ook als ontwikkelaar van de producten en diensten die we creëren. MUXE is een software-georiënteerd bedrijf, wat betekent dat het grootste deel van onze tijd momenteel achter een bureau wordt besteed en veel van de processen die we creëren vereisen dat we werken met een verscheidenheid aan verschillende soorten ontwikkelaars die kunnen bijdragen aan de MUXE project.

Op dit moment verbeteren we onze platformproducten, hebben we alles in een vroege / voortijdige fase vrijgegeven om aan onze gemeenschap te laten zien en om te introduceren wat we hebben gepland en verder te gaan. Veel van onze gebruikers hebben zich echter afgevraagd wat de producten en services van MUXE allemaal te bieden hebben. Het essentiële van onze producten en diensten is om een ​​circulerend ecosysteem voor MUXE te creëren via een groter aantal usecases waarmee gebruikers kunnen communiceren met de MUXE-tokens.

MUXE Tokens zullen ook beschikbaar zijn op het CcS Marketplace-platform als een token dat kan worden gebruikt om producten en diensten te kopen met de gedeeltelijke betaaloplossing.

MUXE-tokens kunnen op veel verschillende platforms worden gebruikt, het is ons doel ervoor te zorgen dat MUXE-tokens uitwisselbaar zijn tussen de beste handelsplatformen ter wereld. Om dit te realiseren hebben we veel doelen te bereiken. We blijven dit zeker doen.

De onderstaande afbeelding is van mij. Mocht u vragen over mij of het MUXE-project hebben, dan ben ik altijd blij om een ​​praatje te maken met onze communityleden en om meningen met elkaar te delen.

Locatie

Tijdzone

Europe / Amsterdam

Bezetting

Oprichter van MUXE BV
Sociale netwerken
lid Activiteit
38
forum berichten
20
onderwerpen
0
vragen
0
antwoorden
0
vraag Comments
1
vond
4
Received Likes
2 / 10
Rating
8
Blog-berichten
0
Blog Reacties
Delen:

TOP
X

Werkzaam

Alstublieft Inloggen or Registreren