Adres: 0x515669d308f887Fd83a471C7764F5d084886D34D

Symbool Ticker: MUXE

decimalen: 18

MUXE compatibele portefeuilles

Muxe tokens kunnen worden bewaard in verschillende ERC20-compatibele portefeuilles. Het grote voordeel van het gebruik van bestaande ERC20-portefeuilles is dat ze goed bekend zijn bij de markt en dat miljoenen mensen ze gebruiken. Omdat MUXE een op ERC20 gebaseerd token is, zijn we automatisch compatibel met al deze portefeuilles. MUXE BV werkt ook aan een eigen portemonnee die in de nabije toekomst op deze pagina zal worden vermeld. Tot die tijd hopen we u tevreden te stellen met een lijst met beschikbare portefeuilles.

MyEtherWallet (MEW) is een gratis interface aan de clientzijde die je helpt interactie te hebben met de Ethereum-blockchain. Met hun gebruiksvriendelijke open-sourceplatform kunt u portefeuilles genereren, communiceren met slimme contracten en nog veel meer. MyEtherWallet - zet de Ethereum blockchain binnen handbereik.

Ze zijn een team van crypto-enthousiasten die zich richten op het brengen van de meest veilige, meest intuïtieve en zoals ze zeggen de mooiste manier om je ETH- en ERC-20-tokens te beheren. Ook vermeldden ze dat ze altijd rond moesten zijn om te helpen.

Beheer al uw cryptocurrencies efficiënt met de Eidoo Cryptocurrency wallet. beheer van activa zoals (MUXE, BTC, ETH, ERC20 & ERC223 tokens). Controleer de transactiestatus op elk gewenst moment. Uw privésleutel is gecodeerd in de app en alleen u kunt deze decoderen aangezien Eidoo GEEN bewaarderportefeuille is. U kunt de portefeuille gebruiken zonder persoonlijke informatie te verstrekken.

Trust Wallet is de beste portemonnee voor mobiele ethereums die werkt met ERC20-, ERC223- en ERC721-tokens. Trust Wallet ondersteunt ook de belangrijkste blockchains in het ecosysteem van Ethereum - Ethereum, Ethereum Classic en Callisto. Momenteel zijn meer dan 20,000-tokens die op Ethereum zijn gebouwd toegankelijk via de Trust Wallet-app.

Blockchain-infrastructuur voor het gedecentraliseerde web van Parity Ethereum, de meest geavanceerde Ethereum-client, voor Polkadot, het interoperabele blockchain-netwerk van de volgende generatie. Parity bouwt de voorhoede van Web 3.0.

Parity ontwikkelde blockchain-technologie voor het VN Wereldvoedselprogramma om de overdracht van contante bijstand sneller, goedkoper en veiliger te maken. Tegen het einde van 2018 helpt de technologie 106,000-vluchtelingen hulp te bieden.

Cipher is de kracht van Ethereum in de palm van je hand Cipher Browser is 's werelds eerste volledig functionele mobiele dapp-browser en -portemonnee voor de Ethereum-blockchain. Met Cipher kun je communiceren met dapps aangedreven door Ethereum op je mobiele apparaat en kun je eenvoudig Ether- en ERC20-tokens veilig opslaan, verzenden en ontvangen.

MetaMask is een brug die u toestaat vandaag het gedistribueerde web van morgen in uw browser te bezoeken. Hiermee kunt u Ethereum dApps rechtstreeks in uw browser uitvoeren zonder een volledig Ethereum-knooppunt te gebruiken. MetaMask bevat een veilige identiteitskluis, die een gebruikersinterface biedt om uw identiteiten op verschillende sites te beheren en blockchain-transacties te ondertekenen. U kunt de MetaMask-invoegtoepassing installeren in Chrome, Firefox, Opera en de nieuwe Brave-browser. Als u een ontwikkelaar bent, kunt u vandaag met MetaMask beginnen met ontwikkelen.

LoMo hecht veel belang aan haar Research & Development-proces en verbetert voortdurend haar eigen blockchain-technologie. (1) herschreven 90% van de blockchain-verpakkingscode van het Proof of Stake (PoS), (2) realiseerde een intelligente overeenkomstondersteuning voor het PoS-mechanisme, (3) begon te pionieren met sidechain-technologie,

MUXE-logo

GuildChat & BitGuild, is van mening dat crypto eenvoudig moet zijn. Daarom hebben we een GuildChat-app gemaakt waarmee je eenvoudig crypto kunt verzenden, ontvangen en verdienen op de gemakkelijkst mogelijke manier.

BChat is een IM-tool die gebruikers verbindt met de BlockChain-wereld. Je kunt chatten, lid worden van groepen, BlockChain-informatie verkrijgen, rode pakketten met cryptocurrencies pakken en meedoen aan een prijswinnende quiz.

TOP
X