KERN BROWSER

Down to Earth-browsen

Met een vleugje van de toekomst

Een superieure visie van MUXE BV

Verlicht de mogelijkheden van een onwerkelijke ervaring

CORE

is een krachtige webbrowser met unieke gebruikersfuncties

De visie van CORE is volledig gebaseerd op een langetermijnconcept dat is ontstaan ​​door Jaimy de Vries. De CORE-browser is ontwikkeld om het leven van zijn gebruikers te vergemakkelijken en om deze gebruikers in staat te stellen om te communiceren met de best mogelijke tools en widgets die andere wereldwijd bekende browsers tot op de dag van vandaag niet hebben ondersteund.

Jaimy de Vries (oprichter van MUXE BV) is al vanaf jonge leeftijd een visionair en fantaseerde sindsdien over de perfecte navigatie-tool die 3 verder brengt dan alleen navigeren / browsen via internet. De CORE Browser is speciaal in die zin en werd gemaakt om een ​​voorbeeld te stellen voor de toekomst van gebruikers geoptimaliseerde ervaringsmogelijkheden.

De reden waarom veel browsers in hetzelfde patroon vallen, is dat bijna alle grote browsers dezelfde benadering hanteren ten opzichte van de principes van surfen op internet.

Waarom zouden we betalen voor vrijheid?

Als we het vrijheid noemen om mee te beginnen!

CORE

is de brug naar een nieuw begin voor mensen en machines

Een van de belangrijke aspecten van het bouwen van CORE was om de eindeloze mogelijkheden van het woord "vrijheid" in gedachten te houden. Het woord Vrijheid wordt vaak gebruikt, maar wordt nauwelijks toegepast. Jaimy de Vries heeft al heel lang een wereldveranderend concept in gedachten voor de CORE Browser.

De eerste stap naar het realiseren van de brug naar vrijheid was om een ​​geweldig kader te maken van een verbazingwekkende bestaande webbrowservork die aanvankelijk was ontwikkeld en opgericht door een geweldige ontwikkelaar die de naam "Eryk Rakowski", de oorspronkelijke grondlegger van het web, draagt browser "Wexond" nog een unieke visie met een complete unieke en ongeziene aanpak.

Jaimy de Vries had zijn onderzoek gedaan en bestudeerd over 50 webbrowsers waarvan 35 open-sourced vork-staat was. Het framework van Wexond, dat de API van Google Chrome gebruikt om op internet te surfen, werd al snel de nieuwe underground voor componenten van het MUXE PROJECT.

Jaimy de Vries begon de visie van de CORE Browser te conceptualiseren en vormde uiteindelijk de browser met een verscheidenheid aan fantastische ontwikkelaars uit Europa. Dit resulteerde in een geweldige samenwerking met verbazingwekkende ontwikkelsnelheid als CORE haar eerste coderegels werden geschreven op "06-02-2019".

Dat is precies een jaar, een maand en een dag later nadat het MUXE PROJECT oorspronkelijk werd opgericht "05-01-2018". Alle componenten van het MUXE-PROJECT die tijdens deze eerste 12-maanden werden gecreëerd, werden ook in de CORE-browser geïntegreerd. Het belangrijkste aspect van de CORE-browser is echter de MUXE TOOLKIT, een compleet unieke gebruiksvriendelijke interface in de CORE-browser.

Als je dacht dat je nog steeds moet betalen voor geweldige tools, nuttige widgets, levensverbeteringen via technologie of extra middelen, dan ben je helemaal verkeerd. MUXE BV heeft een manier gevonden om de wereld kennis te laten maken met een compleet nieuwe oplossing waar alles wat u nodig hebt niet langer hoeft te zijn gebaseerd op een op betaling gebaseerd of op abonnement gebaseerd product / dienst.

In feite zijn we er zeker van dat de CORE Browser de enige browser is die 100% gebruikersvriendelijk is in elk aspect dat je maar kunt bedenken. Naast zijn verbazingwekkende schone gebruikersinterface volgt het zijn gebruikers op geen enkele manier. Een ander geweldig voordeel van de CORE Browser is dat deze is voorverpakt met de CORE CloudSpace-services, wat betekent dat CORE nu officieel de eerste webbrowser is die een native-knop ondersteunt voor toegang tot cloudopslag voor diegenen die een snelle oplossing nodig hebben om in bestanden te laten vallen en stuurde het naar hun vrienden, familie of hun eigen apparaten.

Sommige gebruikers hebben ons gevraagd of we echt de manier moeten verbeteren waarop een webbrowser functioneert? Is er een behoefte om te optimaliseren wat we op dit moment krijgen? Hebben we niet genoeg webbrowsers op internet terwijl we er maar één kunnen gebruiken om ons het meest efficiënt te zijn?

CORE streeft ernaar om die meest efficiënte webbrowser te worden omdat het een primaire focus heeft op waar gebruikers naar op zoek zijn en wat ze zullen gaan eisen wetend dat het internet elke dag groter en groter wordt.

KERN BROWSER

Down to Earth-browsen

Met een vleugje van de toekomst

TOP
X