Doneer om de ontwikkeling en groei van MUXE te ondersteunen

MUXE is een privébedrijf en financiert de meeste doelen via onze particuliere investeerdersgroep + de inkomsten die we genereren vanuit ons klantenbestand. Er zijn echter grotere doelen die we kunnen bereiken, afhankelijk van de hoeveelheid ondersteuning die we krijgen voor de doelen van MUXE. We hebben daarom besloten om een ​​donatiepagina te maken als we onze doelgroep informeren over onze doelstellingen en waarom we de donatiepagina hebben gemaakt. Bij MUXE streven we er altijd naar om nieuwe hoogten te bereiken en producten of software-implementaties te leveren die rechtstreeks worden aangevraagd door onze communityleden. Volgens ons is het luisteren naar onze leden van de gemeenschap en het overwegen van hun feedback niet alleen een van de redenen waarom ons project bestaat, het is naar onze mening ook de beste manier om het MUXE-project te laten groeien. MUXE BV is voortdurend op zoek naar groei en verbetering van onze activiteiten en inhoud om ervoor te zorgen dat u, de gebruiker van ons product, verzekerd bent van de best mogelijke ervaring.

Alle donaties die het MUXE-team ontvangt, gaan rechtstreeks naar de projectvereisten. We breiden ons bedrijf altijd uit en zijn op zoek naar creatieve manieren om de use cases en business cases van het MUXE-project uit te breiden.

Als u overweegt om geld te doneren aan het MUXE-team, is het heel logisch dat u wilt weten wat we met uw geld zouden doen. Daarom hebben we een paar van de uitgaven en doelen opgesomd waarvoor we uw donatiegeld zouden gebruiken.

  • We zullen uw gedoneerde geld gebruiken om onze webservers, websitecapaciteit / -functies, API-gebruik van toonaangevende leveranciers en de ontwikkeling van onze cryptocurrency / blockchain-componenten zoals portefeuilles, voor zowel mobiel als desktop, uit te breiden
  • We zullen uw gedoneerde geld ook gebruiken om het bereik van ons marketing- en advertentieteam te vergroten, wat betekent dat we meer klanten zullen aantrekken die al geïnteresseerd zijn in de niches waarin we actief zijn. Dit stelt ons in staat om meer bewustzijn te creëren en vooral creëer nieuwe contracten met uw donaties.
  • We zullen uw gedoneerde geld ook gebruiken om ons ontwikkelingsteam te verbeteren, iets dat we altijd proberen uit te breiden. Naar onze mening is de toekomst van crypto en blockchain in handen van de capaciteit van ontwikkelaars en na verloop van tijd nemen we zorgvuldige beslissingen om ons ontwikkelingsteam uit te breiden met ontwikkelaars die echt geloven in de visie van MUXE.
  • We zullen ook uw gedoneerde geld gebruiken om nieuwe innovaties tot stand te brengen die de gemeenschap ons echt vraagt ​​om te creëren. Wij zijn van mening dat bouwen voor onze gemeenschap is het bouwen van onze gemeenschap en daarom proberen we te zien hoe we zoveel mogelijk details die onze gemeenschap ons biedt kunnen persen en om ervoor te zorgen dat het binnen het ecosysteem van MUXE past.

Mocht u overwegen om aan MUXE te doneren, dan kunt u ons op de volgende manieren doneren:

Wilt u ons liever rechtstreeks met cryptocurrency doneren, maar is niet de cryptocurrency die u ons liever betaalt ondersteund door onze betalingsgateway-optie? De onderstaande adressen van de Cryptocurrency-portemonnee zijn allemaal eigendom van MUXE en u kunt elke cryptocurrency die u met ons wilt delen hieronder verzenden.

TOP
X