Veelgestelde vragen over de MUXE-valuta

Wat is MUXE?

MUXE is een cryptocurrency gemaakt voor mensen en voor dagelijks gebruik. MUXE Ecosystem beoogt het e-commerce marktsegment te verbeteren en streeft ernaar zijn oorspronkelijke doel te bereiken, namelijk particulieren en bedrijven voorzien van een snelle, efficiënte en zowel een gecentraliseerde als een gedecentraliseerde manier om directe transacties te doen.

Wat is de missie van de MUXE-valuta?

De missie van de mensen achter MUXE is om mensen over de hele wereld samen te brengen door blockchain-transacties aan onze communityleden in hun dagelijks leven te introduceren. De MUXE-valuta maakt het mogelijk om snel, efficiënt en gemakkelijk directe transacties aan te gaan via verschillende externe productaanbieders zoals Parjar, LoMoStar, Guildchat en extra sociale platforms waarmee u cryptocurrencies met anderen kunt delen. Met MUXE Currency hebben bedrijven en particulieren veel opties waarmee ze betalingen kunnen verzenden of ontvangen. Binnen enkele seconden ondersteunen we ontwikkelaars om integraties en tools te bouwen waarmee de MUXE-valuta kan worden betrokken bij grootschalige transacties tussen verkopers en kleinschalige betalingen.

Wanneer is de MUXE-valuta gecreëerd?

De MUXE-valuta werd op 5th of January in 2018 gecreëerd onder de naam MUXE Token. Het MUXE-token is gemaakt door het moederbedrijf van onze organisatie, dat MUXE BV wordt genoemd. Het bedrijf geeft gedurende een bepaalde periode tokens uit aan zijn netwerk en zal dit blijven doen totdat de totale cap van 10.000.000.000 in omloop is.

Is het MUXE-project een privébedrijf en hoe wordt het gefinancierd?

MUXE BV is een privébedrijf van Velox Aqua BV Holdings. De aandelen van het bedrijf zijn eigendom van Jaimy de Vries. Het netwerk van het familiebedrijf van Jaimy de Vries heeft een groot bereik in de Zuid-Aziatische markt en MUXE BV is vanaf dag 1 betrokken bij de Aziatische markt. We streven naar een toekomst waarin Europa en Azië dagelijks met elkaar communiceren via het MUXE Ecosysteem.

Hoe kan ik de MUXE-valuta krijgen?

Er zijn verschillende opties waarmee u MUXE-tokens kunt verkrijgen. De meest voorkomende optie is om ze te kopen op een ondersteunde cryptocurrency-uitwisseling. Een andere manier om de MUXE-tokens te verkrijgen is via een van de Social Tipping Social-netwerken die MUXE-tokens ondersteunen als tipping-betaaloplossing. Momenteel heeft MUXE haar nog niet geïntroduceerd (met behulp van de officiële Tipping bot), maar er zijn een aantal extra opties om MUXE Tokens te tipten waaronder Parjar op Telegram, LoMoStar App, Guildchat App of de Biyong / Bchat-app.

Waar vind ik technische documentatie over MUXE Currency?

Hoewel we nog steeds onze technische documentatie en juridische documentatie maken, vindt u mogelijk meer informatie over het MUXE-project en zijn producten en diensten op Support.muxe.io. MUXE is ook van plan om een ​​aantal open source tools te delen voor ontwikkelaars die willen helpen bij het uitbreiden van het MUXE-project.

Was de MUXE-valuta vooraf gedolven?

MUXE-tokens bestaan ​​op het Ethereum-netwerk, daarom zijn MUXE-tokens ERC20-gebaseerde cryptocurrency-activa die 100% vooraf waren gedolven. Ons Smart-contract heeft GEEN optie om extra tokens te minen, wat betekent dat er nooit meer MUXE-tokens zullen zijn dan 10.000.000.000 op de markt. Momenteel is 17% van de gehele valuta in omloop en het grootste deel van de tokens wordt nog steeds verdeeld onder gebruikers die deelnemen aan ons ecosysteem. Het ontwikkelteam en bijdragers kopen de tokens via open markten of via onze website rechtstreeks tegen onze eigen vaste FIAT-tarieven. Degenen die de Tokens via ons kopen, kiezen er direct voor om een ​​hogere prijs te betalen, omdat het geld dat ze zullen uitgeven zal worden gebruikt om de doelen van het MUXE-project te financieren. Anderen proberen de MUXE Tokens zo goedkoop mogelijk te krijgen en kopen ze overal waar ze een deal kunnen sluiten die voor hen het interessantst is.

Wat is het totale aanbod van de MUXE-valuta?

Het maximale aanbod is gemaximeerd op 10 miljard MUXE.

Waarom is het totale aanbod van MUXE 10 miljard?

MUXE Currency is ontworpen zoals het is om gemakkelijke betalingen over de hele wereld mogelijk te maken voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld: Bitcoins hebben slechts een totaal aantal 21 miljoen stuks beschikbaar. Met bijna 8 miljard mensen in leven zou het betekenen dat als iedereen een gelijke hoeveelheid Bitcoin zou bezitten, elke persoon 0.002625 Bitcoin zou hebben. MUXE heeft 10.000.000.000-stukken, wat betekent dat als iedereen een gelijk aantal MUXE-tokens zou bezitten, iedereen 1.25 MUXE-tokens zou hebben. We besloten dat de MUXE-tokens het meest efficiënt zouden zijn als een micro-transacteerbare cryptocurrency en geloven dat met 10.000.000.000-stukken het MUXE-token een duurzaam activum zal worden dat in de toekomst in een groot aantal marktsegmenten zal worden gebruikt.

Is het moederbedrijf van MUXE Currency van plan MUXE Tokens te verbranden?

We zullen geen bestaande MUXE-tokens branden. Onze theorie is dat we 10.000.000.000 MUXE-tokens hebben gemaakt die nooit de optie hebben om een ​​andere set MUXE-tokens voor te stellen. Dit betekent dat 10 miljard stuks het maximale aantal MUXE-tokens zijn dat ooit zal bestaan. Na verloop van tijd zullen er echter mensen zijn die de toegang tot hun MUXE-tokens verliezen of mensen die vergeten zijn dat ze ze ooit hebben gehad toen ze hun oude computer verbrandden of hun oude handtelefoons kapot gooiden. Wanneer dit gebeurt, zullen sommige mensen hun geld voor altijd verliezen zonder ooit in staat te zijn ze te vervangen. Dit betekent dat het brandproces van de MUXE-valuta in handen is van de gebruikers. Het MUXE-team blijft MUXE-tokens verspreiden onder actieve leden die het MUXE-project echt helpen groeien, en de meeste van deze mensen delen de MUXE-tokens die ze ontvangen met een groter aantal mensen dat ze in de gemeenschap hebben gebracht. Hierdoor kan de MUXE-valuta stap voor stap de markt steeds verder bereiken.

Is het MUXE-token een inflatoir actief?

Het MUXE-token bestaat uit 10.000.000.000-stukken en heeft geen inflatoire functie. De totale oplage is afgetopt op 10 miljard stuks en zal daarom alleen afnemen op basis van degenen die hun tokens verliezen of besluiten om de tokens zelf te verbranden door ze naar een onmogelijk cryptocurrency-portefeuilleadres te sturen.

Hoeveel bedragen de transactiekosten van het MUXE-token?

Vanwege het feit dat MUXE-tokens een op ethereum gebaseerd activum zijn, zijn er kosten in Ethereum, maar MUXE werkt aan een verscheidenheid aan oplossingen waarmee gebruikers hun MUXE-tokens elders kunnen opslaan en met eenvoudig gebruik kunnen afhandelen via alternatieve blockchain-technologie implementaties waarmee het Ethereum Mainnet kan worden vermeden.

Hoe snel zijn de transacties van MUXE Tokens?

De transactiesnelheid van de MUXE-tokens is volledig afhankelijk van de snelheid en laadtijd van het Ethereum-netwerk, deze varieert op een gemiddelde dag tussen 5 en 25 seconden maar kan op drukke dagen tot minuten duren.

Wat is de transactiecapaciteit per seconde van MUXE Tokens?

De capaciteit van transacties per seconde van het Ethereum-netwerk is 15-transacties per seconde. In theorie betekent dit dat de capaciteit van MUXE Token-transacties ook 15-transacties per seconde zijn, hoewel we het Ethereum-netwerk delen met een hoog aantal extra ERC20-gebaseerde valuta's, dus de transactiesnelheid is echt afhankelijk van het gebruik van het Ethereum-netwerk op het moment van een transactie.

Wanneer wordt het maximale aanbod van MUXE-tokens bereikt?

Het maximale aanbod van MUXE Tokens is momenteel al bereikt. Het is een kwestie van jaren voordat het volledige aantal bestaande MUXE-tokens over miljoenen mensen is verspreid en van daaruit de vraag naar de MUXE-tokens opbouwt.

Hoe kan ik MUXE-tokens voor mijn bedrijf accepteren?

We zijn momenteel nog steeds bezig met het ontwikkelen van betalingsoplossingen en integratie van leveranciersplugins voor bedrijfseigenaren om de MUXE-valuta te accepteren als betalingsoplossing voor hun bedrijf.

Hoe kan ik het MUXE Currency-project ondersteunen?

We zijn iedereen die het MUXE-project wil steunen zeer dankbaar voor wie zij geloven dat het project ondersteunt. Bij MUXE zijn we flexibel ten opzichte van onze leden van de gemeenschap en we geloven niet in handhaving van de wil. Daarom bestaat onze groep uit mensen die echt bij MUXE willen zijn. We hebben leden die er dagelijks zijn, maar we hebben ook leden die van tijd tot tijd hallo zeggen en op hun eigen unieke manieren bijdragen aan het MUXE-project. Als je denkt dat je de intentie hebt om MUXE te steunen, dan steun je ons project al en hoe dan ook zie je dat het niemand kwaad doet, een win-win situatie voor iedereen is.

Hoe wordt MUXE-ontwikkeling gefinancierd?

De ontwikkeling van de MUXE Business wordt op verschillende manieren gefinancierd. Onze inkomsten bestaan ​​uit particuliere investeerders die maandelijks rechtstreeks van ons MUXE-tokens kopen, bedrijven die besloten onze klanten te worden op ons gebied van service-expertise, zoals professionele website-ontwikkeling en -onderhoud, webserver en IT-beheer, online beveiligingsverbeteringen voor kleine bedrijfseigenaren en onze inkomsten uit ons pilot-mvp-platform dat bestaat uit advertenties en op omzet gebaseerde inkomsten.

Waar kan ik de Rich List / Blockexplorer van MUXE Tokens bekijken?

MUXE-tokens zijn beschikbaar op verschillende Blockexplorers waaronder Etherscan.com, Etherplorer.io, Blockchain.com, Cryptoprofile.com, Cryptocoinstart.com en nog veel meer.

Waar kan ik meer informatie vinden over MUXE?

Je kunt het meeste over het MUXE-project op www.muxe.io direct leren, maar als je denkt dat je verder wilt leren, moedigen we je aan om lid te worden van onze sociale media om dagelijks met ons te communiceren. We zien je graag online op www.muxe.online om steeds meer betrokken te raken bij het MUXE Ecosysteem.

Waar vind ik de MUXE-routekaart?

U vindt onze Roadmap op de startpagina van onze website, maar ook in de voettekst van onze website met een URL-database van alle belangrijke websites die gerelateerd zijn aan MUXE. Deze URL's zijn beschikbaar op elke pagina van de MUXE.io-website.

TOP
X