CORE Blockchain-innovatie | We ontwikkelen innovatieve oplossingen en verbinden met krachtige databases.

Uitgebreide oplossingen aangedreven door MUXE BV

E-commerce innovatie door MUXE

Leveranciers kunnen producten, diensten maar ook digitale goederen en digitale diensten vermelden, wat betekent dat CcS de eerste marktplaats is die het beste van beide werelden combineert met het beste van beide betaaloplossingen.

Dit betekent dat iedereen in staat is om zijn of haar bedrijf te promoten of te starten op het CcS Marketplace-platform en dat er een oplossing is voor elke klant / leverancier, of dat nu via traditionele of moderne / futuristische technieken en implementaties is.

De CcS Marketplace is een one-stop-shop waarmee zowel leveranciers als shoppers hun totale oplossing kunnen vinden op één e-commerceplatform. Of u nu meubels, lampen en verlichting verkoopt, tuingereedschap of hardware voor uw computer. De CcS Marketplace biedt een oplossing voor elke leverancier of shopper wereldwijd over de hele wereld.

Momenteel functioneert de MUXE.MARKET als een prototype van de CcS Marketplace.

  • Wereldwijde marktplaats voor leveranciers
  • Koop of verkoop alles met FIAT en Cryptocurrencies
  • Wissel je Airdrops in voor producten en services
  • Sociaal Deel uw cryptocurrencies met iedereen
  • Verdien commissie van elk product of elke dienst
  • Fysieke producten | Services | Digitale producten | Online diensten
  • Toonaangevende payment gateway-providers
  • Vraag voor iedereen aan
  • Partnerprogramma / Schaalbaar per label
  • Referral op meerdere niveaus en programma van de Commissie

Blockchain-innovatie door MUXE

Integreer Blockchain in uw bestaande Business Case

Verbeter de impact van uw bedrijfsmodel door eenvoudige integraties van Blockchain-componenten die de automatisering van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Voer hoge kwaliteitsnormen uit, laat enterchain-grade blockchain-oplossingen toe om het succes van uw bestaande bedrijfsmodel te bevorderen. Werk samen met experts die nieuwe normen op de markt brengen. Het expertisecentrum van Blockchain en de revolutionaire partner in geïntegreerde use-cases van Blockchain zijn verbonden via het netwerk van MUXE, CcS en CORE.

Ontgrendel de mogelijkheid van ongeziene technologie binnen elk type bedrijfssegment. Blockchain heeft krachtige capaciteiten omdat het interactie mogelijk maakt terwijl een centrale tussenpersoon op zijn plaats wordt vermeden. Verificatieprocessen, gegevensbeheer en codering hebben net een heel ander niveau bereikt. Leer meer over de grote verscheidenheid aan moderne blockchain-technologie die is geïntegreerd in een breed scala aan verschillende technieken en blockchain-oplossingen.

De kracht van de Blockchain op hoge snelheid versnellen.

Implementatie van de ultra speed gestuurde oplossingen van Blockchain binnen MUXE en in heel CORE bovenop het CcS-netwerk door verbinding te maken met business cases die van groot belang zijn. Toepassingen van blockchain-gebruik hebben de snelheid van waardeoverdracht, gegevensoverdracht via een peer-to-peer-protocol en high-end businesscases die geautomatiseerde verificatieprocessen lopende hebben drastisch verbeterd.

Betoverende de Blockchain betekent dat men beslist om bepaalde gegevens op te slaan op een multi-breed netwerk in plaats van het op te slaan op een intern netwerk. Wanneer u uw toepassing bouwt om zijn gegevens op te slaan bovenop de blockchain, wordt informatie toegankelijker voor de gebruikers die de gegevens nodig hebben op elk gewenst moment. Alhoewel deze parameters sterk kunnen worden aangepast om te voldoen aan de exacte set vereisten waarnaar men op zoek is. Blockchain-ontwikkeling kan ook worden gebruikt voor interne netwerken of localhost-gegevensstructuren en wordt gezien als een nieuwe oplossing voor bedrijven om hun apparaten en bedrijfsgegevens via een peer-to-peer-protocol te verbinden.

De wereldwijde acceptatie van Blockchain zal groeien met leiders van engagement

Het opbouwen van uw businesscase bovenop de blockchain is meer dan uw potentiële inkomsten betoveren of uw bedrijf opschalen. Het is de sleutel om strategische relaties te beheren en uw tijd te investeren met belangrijke leveranciers in de markt, waaronder Digital Asset, Ethereum Alliance, Blockchain Luxembourg, Jp Morgan, Deloitte-organisatie.

Samenwerking is de kern van de blockchain en fundamenteel voor wat we doen met CORE bij MUXE. Het opzetten van paren tussen potentiële projectstichters, bedrijfseigenaars, case-uitvinders, gebruikers van eindgebruikers en door business cases aangedreven talenten. Wereldwijd talenten samenbrengen in de nog steeds fragiele maar snelgroeiende markt, is dat we ernaar streven een volwaardige partner te worden in de block biz.

Hoe worden gegevens gedreven bovenop de Blockchain?

Bekijk deze video van Syncfusion Inc. die deze 3-minutenvideo hebben gemaakt om dit goed uit te leggen

Betover uw bestaande website met de mogelijkheden van Blockchain

Data Management oplossingen op de blockchain geïntegreerd in uw bestaande website die draait op een open source framework? Wij bieden die oplossing voor u. Bouw uitgebreide oplossingen bovenop de beroemdste CMS-systemen ter wereld, zoals Magento, Drupal, Wordpress, Joomla en andere marktleiders in de vereenvoudigde webindustrie.

Integreer Blockchain in uw bestaande Ecommerce Venture

Verhoog uw inkomsten met ten minste 25% door Cryptocurrencies te accepteren als een aanvaardbare betaalmethode voor uw eCommerce-onderneming.

Sinds het begin van de Bitcoin Virtuel-valuta rond 2008 / 2010 is het aantal Blockchain-portefeuilles snel gegroeid en eind april bereikte het bijna 35 miljoen wallchainadressen op Blockchain-basis, 2019. Zoals velen weten, was blockchain de technologie die cryptocurrencies zoals Bitcoin oprichtte en enorm populair werd in de afgelopen 10-jaren en is het een van de snelst groeiende markten die ooit zijn gezien sinds de Www. en Dotcom-hype.

Alhoewel een hype een hype is, het www. en Dotcom heeft ons sindsdien nooit meer verlaten en is vanaf vandaag nog steeds een dagelijks groeiende markt. Een "Blok" verwijst naar een record van een bitcoin die beschikbaar is op het bitcoin-netwerk. Er is geen fysieke eigenaar van de Bitcoin omdat de blockchain de eigenaar is van de gedistribueerde fondsen wereldwijd. Aangezien het uiterst moeilijk tot vrijwel onmogelijk is om de eigendomsgegevens van een bitcoin-houder / portefeuille-adreshouder te wijzigen.

Kansen in de economie voor de hele markt

Hoewel financiële services ooit slechts voor een beperkt publiek beschikbaar waren, is er nu de mogelijkheid om dit volledig te verkennen en het stelt iedereen in staat een cryptocurrency-item te bouwen dat de basisparameters van programmeren begrijpt (hoewel dit slechts een kwestie van tijd is voordat iemand zou kunnen implementeren een cryptocurrency zonder de noodzaak van minder dan twee klikken met de linkermuisknop.

De financiële aspecten van de cryptocurrenciesmarkt zijn extreem markt. Zonder de financiële voordelen van cryptocurrencies zou niemand in hen geïnteresseerd zijn geweest. Sinds oktober hebben 2018 echter meer dan 26 miljoen Amerikanen (wat 8% van alle Amerikaanse mensen is) enkele cryptocurrencies. Houd in gedachten dat Amerika een van de landen is die veel minder steun geeft aan Cryptocurrenies en Blockchain als een meerderheid van andere landen. In Europa zijn mensen erg fanatiek over de eindeloze mogelijkheden van Cryptocurrencies en er zijn nog steeds speculaties dat alleen al in Nederland meer dan 70% van alle actieve bedrijven de volledige capaciteit van hun bedrijf op de blockchain en in combinatie met hun eigen digitale cryptocurrency verkennen.

Economische kans voor iedereen Financiële diensten die slechts voor een select aantal mensen beschikbaar zijn, zijn nu voor iedereen toegankelijk. Maker is een open platform dat gelijke toegang tot hoogwaardige financiële diensten mogelijk maakt, inclusief eerlijke kredietwaardigheid voor iedereen.

Blockchain en Cryptocoin integratie-ontwikkelingsdiensten door MUXE BV

Ethereum-tokens worden bovenop het Ethereum-netwerkprotocol gebouwd. ERC-20 is een technische standaard die wordt gebruikt voor slimme contracten op de Ethereum-blockchain voor het implementeren van tokens. De meeste tokens die op de Ethereum-blockchain zijn uitgegeven, voldoen aan ERC-20. Vanaf juni 14, 2019, zijn een totaal van 192,871 ERC-20 compatibele tokens te vinden op het hoofdnetwerk van Ethereum. Het bouwen van een valuta bovenop het Ethereum-netwerk wordt beschouwd als zeer efficiënt en een moderne manier van waardeoverdracht.

Huur MUXE BV om een ​​ERC20-token voor uw bedrijf of organisatie te ontwikkelen.

Ethereum wallets zijn een op software gebaseerde opslagoplossing voor de opslag van op Ethereum of Ethereum gebaseerde tokens bovenop het Ethereum Network Protocol. De meeste Ethereum-portefeuilles kunnen alle ERC-20-tokens opslaan, maar er zijn veel Ethereum-portefeuilles die alleen 1 ERC20-valuta en Ethereum zelf kunnen ondersteunen, wat de oorspronkelijke cryptocurrency van het Ethereum-netwerk is. Een Ethereum-portemonnee is via de Blockchain verbonden met het Ethereum-netwerk en kan daardoor Ethereum-smartcontracten lezen op de Ethereum-blockchain, die het vervolgens mogelijk maakt om de tokens of Ethereum te bewaren, bekijken of verzenden naar een andere persoon die ook een Ethereum-portemonnee heeft. De meerderheid van de token-houders heeft een verscheidenheid aan Ethereum-portefeuilles die ze gebruiken om hun Ethereum-activa op te slaan.

Huur MUXE BV om een ​​Ethereum-portemonnee voor uw bedrijf of organisatie te ontwikkelen.

Ethereum webportefeuilles zijn een webgebaseerde opslagoplossing voor de opslag van op Ethereum of Ethereum gebaseerde tokens bovenop het Ethereum Network Protocol. De meeste Ethereum-webportefeuilles worden beveiligd via clientside-codering om de gegevens op de serverside tijdelijk op te slaan tijdens een actieve sessie. Hierdoor kunnen gebruikers veilig inloggen op de Ethereum-portemonnee zonder dat de Wallet Hoster de portemonnee van de eigenaar van de portemonnee kan ontsleutelen. Dit betekent dat gebruikers worden belet een hoger risico te lopen hun vermogen aan een derde te laten zien. Dit betekent echter ook dat wanneer een gebruiker zijn privésleutel en aanvullende beveiligingsimplementaties heeft verloren, niemand deze informatie kan ophalen omdat er nooit een trackrecord was van de aanmaak- of aanmeldingssessies van het aanmaken en verbinden van de account zonder eenrichtingsversleuteling . Een Ethereum Web Wallet is via de Blockchain verbonden met het Ethereum-netwerk en kan daardoor Ethereum smart-contracten lezen op de Ethereum-blockchain, die het vervolgens mogelijk maakt om de tokens of Ethereum op te slaan, te bekijken of te verzenden naar een andere persoon die ook een Ethereum-webportefeuille heeft. De meerderheid van de tokenhouders heeft een verscheidenheid aan Ethereum Web-portefeuilles die ze gebruiken om hun Ethereum-activa op te slaan.

Huur MUXE BV in om een ​​Ethereum Web Wallet voor uw bedrijf of organisatie te ontwikkelen.

Ethereum Block Explorer zijn online blockchain-browsers die de informatie van individuele Ethereum-blokken en -transacties en de transactiegeschiedenis en -balansen van adressen kunnen weergeven sinds het begin van het Ethereum Network Protocol. Elke actie wordt weergegeven in een logische vorm, als een webpagina, en wordt gegeven via een URL. Door hyperlinks te gebruiken, kunnen gebruikers overschakelen van het zien van de ene reeks gegevens naar een andere die is gekoppeld, met een enkele klik. Als u op de hash van een transactie klikt, gaat u naar de pagina met de bijbehorende gegevens. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld overschakelen van kijken naar een transactie naar de vorige transactie die deze transactie als input heeft aangemerkt. Alle blokgegevens zijn zichtbaar, in een gemakkelijk te begrijpen leesbare of machineleesbare vorm en zelfs enige informatie die niet echt deel uitmaakt van blokken. Het is vooral bedoeld voor gevorderde gebruikers die al weten wat blokken zijn en wat voor soort informatie ze bevatten, maar veel nuttige informatie wordt gegeven in tooltips. Een lijst met 'vreemde transacties' wordt weergegeven op de hoofdpagina, samen met de vermeldingen van de nieuwste en grootste transacties.

Huur MUXE BV om een ​​ERC20 Block Explorer voor uw bedrijf of organisatie te ontwikkelen.

Betalen met cryptocurrencies is nog steeds vrij nieuw voor de meeste verkopers en consumenten op het internet, maar zal voor velen in de toekomst de dagelijkse transactieoplossing worden vanwege een massale acceptatie richting cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Aangezien de meerderheid van de in Silicon Valley gevestigde bedrijven deze technologie ook hebben toegepast in hun eigen ondernemingen, betekent dit dat de meeste internetgebruikers deze moderne oplossing in de nabije toekomst zullen gebruiken.

Hierop aansluiten met uw bedrijf is een slimme zet en het accepteren van cryptocurrencies als betaaloplossing kan een geweldige manier zijn om uw zakelijke klanten en klanten te vergroten, omdat veel internetgebruikers hun cryptocurrency-valuta willen gebruiken voor goede producten en services.

Huur MUXE BV in om uw gateway voor cryptocurrency-betalingen aan te bieden.

Cryptocurrency Fooien is een van de grotere hypes in de crypto-wereld waar mensen om allerlei redenen cryptocurrencies met elkaar delen. Steeds meer gebruikers pikken dit aan en er zijn veel geweldige community's beschikbaar vanwege de glorierijke momenten die binnen deze groepen door Crypto Tipping voorkomen. Het is een groot voordeel om uw cryptocurrency-item beschikbaar te hebben in deze omslagomgevingen.

Lijst uw cryptocurrency op de CcS Trade en Tip Bot

Cryptocurrency Exchanges zijn een snelgroeiende industrie en steeds meer bedrijven lanceren cryptocurrency-uitwisselingen om een ​​stukje van de taart van deze exploderende markt te genieten. Het lanceren van een cryptocurrency-uitwisseling heeft veel voor- en nadelen, maar de meeste bedrijven die in deze branche zijn begonnen, hebben er zeker geen spijt van. De fundamenten van een Cryptocurrency-uitwisseling zijn om een ​​crypto-valuta uit te wisselen voor andere crypto-valuta of FIAT valutas die Euro's of Amerikaanse dollars zouden kunnen zijn. Deze Cryptocurrency-uitwisselingen treden vaak op als tussenpersonen om de Valuta van A naar B te plaatsen terwijl ze tussendoor als C optreden om de fondsen van partij A aan partij B te bezorgen.

Neem contact met ons op om uw cryptocurrency op de Telegram Exchange te vermelden

Blockexplorers kunnen worden gezien als logboeken die de transactiegeschiedenis van de valuta van de cryptocurrency weergeven. De Blockexplorer houdt elke transactie bij die is gemaakt op een blockchain. Bitcoin, Ethereum, Litecoin zullen bijvoorbeeld allemaal hun eigen Blockexplorer voor hun eigen valuta hebben. Met MUXE Tokens zouden we de Ethereum Blockexplorer gebruiken omdat MUXE een ERC20-token is. Blockexplorers houden de activiteit bij binnen de Blockchain, die functioneert als een database die niet wordt beheerd door een bedrijf of een enkele persoon, maar door alle gebruikers die deelnemen aan het netwerk.

Huur MUXE BV in om een ​​BlockExplorer te leveren

TOP
X