MUXE is trots om onze samenwerking met AirWire aan te kondigen

stuur en ontvang MUXE-tokens via sms, e-mail, sociale media en aangepaste links

MUXE wordt vermeld op het AirWire-platform voor geavanceerde verzend- en ontvangstmogelijkheden.

MUXE is trots om onze samenwerking met AirWire aan te kondigen

MUXE is trots om onze samenwerking met AirWire aan te kondigen (https://www.airwire.io).

MUXE wordt vermeld op het AirWire-platform voor geavanceerde verzend- en ontvangstmogelijkheden. De MUXE-community heeft volledige AirWire-platformtoegang voor het verzenden en ontvangen van MUXE-tokens via sms, e-mail, sociale media en aangepaste koppelingen.

MUXE kan AirWire ook gebruiken om aangepaste QR-codes te maken om toekomstige luchtlandingen, premies en meer groei in onze gemeenschap binnen ons ecosysteem mogelijk te maken.

Het MUXE-platform is bedoeld voor het faciliteren van transacties en relaties in onroerend goed in een beveiligde P2P-omgeving. Via ons eenvoudig te gebruiken interactieve platform kunt u uw droomhuis kopen, extra ruimte in dat huis huren, de beste onderhoudsaannemers voor uw woning betrekken, huisverbetering bestellen en meer!

MUXE kan gebruikers helpen hun behoeften te vervullen met behulp van de nieuwste augmented reality- en virtual reality-app-technologie. Met deze tools kunnen onze gebruikers betere beslissingen nemen over mogelijke projecten voor het verbeteren van de huizen voordat het eerste bord ooit wordt gesneden.

Met deze samenwerking met AirWire kunnen onze gemeenschappen hun krachten bundelen om de eenvoudigste methode te bieden om transacties uit te voeren tussen spelers in het ecosysteem van vastgoed en thuisverbetering.

We verwelkomen AirWire voor onze gemeenschap en we zullen onze ondersteuning op elke manier bieden, zodat beide platforms gezamenlijk kunnen profiteren en de gedeelde visie kunnen bereiken.

We willen graag alle MUXE-community uitnodigen om lid te worden van AirWire https://airwire.io/ om je aan te melden en te beginnen met het verzamelen van WIRE - de token voor het platformhulpprogramma - en gebruik onze geavanceerde functies! U kunt meer informatie vinden op onze MUXE-website op https://www.muxe.io

TOP
X