MUXE EXCHANGE LISTING OP EVIMERIA

MUXE Won een gratis Exchange-vermelding in de stemwedstrijd van Evimeria

MUXE won een gratis beursnotering op Evimeria via de stemwedstrijd

MUXE heeft alweer een stemronde gewonnen. We zijn nu ook genoteerd aan Evimeria-uitwisseling.

Dit is een succes geweest dankzij onze MUXE- en Lomostar-samenwerking. Het heeft opnieuw de eenheid van onze MUXE-leden en hun enorme steun getoond die dit mogelijk hadden kunnen maken. Onze MUXE-leden en het team hebben de afgelopen weken hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we er alles aan deden om met eer te winnen. Er waren uitdagingen zoals bij alle competities, maar onze MUXE-leden en ons team hebben veel kracht, toewijding en toewijding getoond om te komen waar we nu zijn.

MUXE management wil graag onze community, leden en de mensen bedanken die op zoveel verschillende manieren hebben bijgedragen om MUXE tot een succes te maken. De reis duurt nog lang maar we zijn gefocust en op schema. Elke dag We groeien in kracht en krijgen meer ervaring met ons team. We hopen MUXE elke dag naar een hoger niveau te brengen en onze waarde als bedrijf en token te blijven vergroten.


MUXE en LoMoStar hebben samen een partnerschap aangegaan om de stemmingswedstrijd van Evimeria te winnen

We hebben in een stemwedstrijd opnieuw laten zien dat de MUXE-projectverbinding met de LomoStar-toepassing al legendarisch is en dat beide buitengewone gemeenschappen verenigd kunnen veronderstellen dat ze een grote moloch zijn. We beschouwen het echt als een 1st positieoverwinning en we zullen altijd het zo positieve zeggen over het geweldige resultaat dat we deze keer hebben behaald. We zullen LomoStar voor altijd dankbaar zijn, onze relatie en invloed is ongelooflijk, dus we moeten alle mensen die er zijn elke dag opnieuw feliciteren en de toepassing nog beter maken dan gisteren. Daar wordt natuurlijk een fantastisch werk gedaan!

Evimeria op MUXE Checklist van uitwisselingen

Doordat uw bureau Evimeria op onze checklist is het nu tijd om naar nieuwe horizonnen en nieuwe doelen te zoeken om het project en zijn gemeenschap zoveel mogelijk te laten profiteren. We kunnen altijd op u rekenen om iedereen te laten zien wie we zijn en hoe we dingen doen. Het hele MUXE-project is gewoon al niet meer te stoppen. Felicitaties voor elke geweldige community en teamlid. Jullie zijn allemaal geweldig! Fantastische klus! Laten we samen voor meer gaan, laten we de wereld opeten, laten we muren breken en nieuwe deuren openen. Zoals Mattie Stepanek zei: "Eenheid is kracht. Wanneer er teamwork en samenwerking is, kunnen prachtige dingen worden bereikt. "

Bedankt iedereen voor de immense steun!
We zullen het Evimeria-logo op onze Homepage vermelden

Help LoMoStar Win de volgende stemronde van Evimeria

We willen iedereen vragen om te blijven stemmen voor LMC in The Evimeria Voting Competition in toekomstige ronden. Heel erg bedankt voor al uw steun wordt dit zeer op prijs gesteld.

TOP
X