Roadmap Samenvatting 2018 |

De routekaart van de MUXE, CORE en CcS-producten en -diensten.

Roadmap met betrekking tot MUXE BV

Roadmap van 2018

Er zijn veel geweldige dingen gebeurd voor het MUXE-project tijdens 2018. Het vestigen van het bedrijf en het introduceren van het merk was een zeer interessante reis.
Hieronder vindt u een samenvatting van onze prestaties van 2018 om op de hoogte te blijven van de MUXE-activiteiten.

Het project MUXE werd dit jaar opgericht (2018) en er is een visie geplant. Een one-stop-shop voor de wereld creëren via een innovatief platform dat vraag / aanbod biedt aan zijn gebruikers. Introductie van het bedrijfsmodel en het opbouwen van partnerschappen met betrouwbare partners om de visie van het MUXE-project te realiseren.

Creëer sterke banden met onze seed-investeerders en houd hun interesse en visie in het oog om het product in verschillende fasen te evolueren en om een ​​schaalbaar product te hebben dat kan uiteenlopen in een onbeperkt aantal richtingen bovenop een wereldwijd raamwerk.

Blijf MUXE-tokens verkopen en creëer populariteit bij het token en het project en communiceer, communiceer met de community, bouw sterke relaties op en breid het MUXE-team en de community management-groep uit met mensen die de geest van de community engageren, ondersteunen, liefhebben en omarmen project.

Maak Showcases, prototypes en usecases en introduceer deze een voor een bij de community en het netwerk van MUXE om het bewustzijn van ons merk, onze capaciteiten en de diversiteit aan mogelijkheden tot betrokkenheid en ontwerp binnen het ecosysteem van de MUXE Currency te vergroten.

Verbeter beveiligingsproblemen en patches van allerlei beveiligingslagen en denkprocessen. Implementeer beveiligingsoplossingen in een groot aantal verschillende richtingen om aanvallen zoals XSS Cross-scripting, SQL-injecties, malware en Trojaanse paarden, Shell-aanvallen, overlay-implementaties en een groot aantal andere beveiligingslagen te voorkomen. Wij geloven dat beveiligingslagen de ware oplossing zijn voor een veiligere omgeving voor onszelf, ons team als leden van onze gemeenschap en onze klanten.

2018 was een jaar van vele uitdagingen voor het MUXE-project gedurende dit jaar. Er werden veel beslissingen genomen om het project in een schaalbare richting voort te zetten met een belangrijke focus op het vergroten van de omvang van de gemeenschap en usecases en gemeenschapsdoelen. Het laten groeien van de naam van het merk was zonder twijfel de grootste uitdaging voor MUXE en het vinden van echte community-ondersteuning was niet eenvoudig tijdens de eerste 6-maanden van het project. Tijdens deze periode was het niet eenvoudig om gemeenschapsleden te vinden die oprecht betrokken waren bij het MUXE-project. Op dat moment voorzagen we een mogelijke manier om ons zelf te laten groeien, inclusief onze merkbekendheid door onze gemeenschap te ontwikkelen in verschillende nichemarkten en online platforms. We besloten om betrokken te zijn bij de communicatie over deze nieuwe platforms zoals LoMoStar, Guildchat en Telegram. Deze beslissingen resulteerden in een groot succes toen de community-omvang begon te groeien van 2000-leden tot circa 7000-leden. Onder hen een groot aantal betrokken gemeenschapsleden die nu op zeer frequente basis betrokken zijn bij MUXE-chats, evenementen en activiteiten.

Samen met veel van deze communityleden resulteerden meer dan 5 Community-gebaseerde stemwedstrijden in een geweldige overwinning. Wanneer projecten niet met ons deelden wat ze hadden voorgesteld om met ons te delen, verhief de gemeenschap hun stem voor de gerechtigheid van MUXE en vaak met geweldige resultaten. MUXE wordt door veel projecten gezien als een onvoorspelbaar project met een breed scala aan aspecten binnen haar focus. Dit maakt het hen niet altijd gemakkelijker om een ​​duidelijk beeld te krijgen van het project van MUXE, noch van het potentieel van het project.

Eén ding is echter altijd duidelijk voor deze projecten en dat is het feit dat er een ware geest en passie is binnen de gemeenschap. In tegenstelling tot de meeste gemeenschappen binnen de sfeer is het altijd een gelukkige plaats binnen de gemeenschappen van MUXE. Het creëren van obligaties was zeker het echte doel en de prestatie in 2018 en heeft ons in staat gesteld heel ver te groeien naar 2019. De meeste projecten in 2018 overleefden niet overwegend vanwege het feit dat ze hun gemeenschap niet konden laten groeien om een ​​betrokken aspect van het succes en de visie van het project te worden.

Gelukkig hebben we bij MUXE.

Er hebben geweldige lokale bijeenkomsten plaatsgevonden tijdens 2018, wat heeft geresulteerd in vele geweldige samenwerkingsverbanden, partnerships, serviceproviders / klanten en toekomstige leveranciers voor het CcS Marketplace-platform. Deze bijeenkomsten waren vaak erg belangrijk om belangrijke beslissingen, geschikte strategieën en het realiseren van fondsen voor het doel van het bedrijf te bepalen.

 • 1 Vaststellen van het website- en brandingproces (eind januari 2018)
 • 2 Een community van volgers en leden maken
 • 3 Stel nieuwsbriefmateriaal in voor onze investeerders
 • 4 Publicatie van de whitepaper V1.0
 • 5 Vergroot het bereik / bewustzijn van het MUXE-project
 • 6 Search Engine Optimization voor MUXE-websites.
 • 7 Start de ontwikkeling op het MUXE one-stop-platform
 • 8 Promoot MUXE op verschillende platforms
 • 9 Lijst MUXE op ICO-kalenders
 • 10 Release nieuwe MUXE video introductie clips
 • 11 Start HOOFD ICO - 5 juni
 • 12 Voorbereiding voor ICO-notering op geselecteerde beurzen (sept)
 • 13 MUXE Platform-ontwikkeling Alfa-periode instellen
 • 14 marketingcampagnes / roadshow / blootstelling / partnerschappen
 • 15 Aanvullende voorbereidingen MUXE-tokenvermeldingen op ruilen
 • 16 Lokale marketingcampagnes in verschillende landen Phase 1
 • 17 Verbeterde beveiligingslagen en -implementaties
 • 18 Maak een e-commerce gateway voor de MUXE-tokens
 • 19 Transact de MUXE-tokens via een groot aantal 3rd-partijen
 • 20 Deelnemen aan Community Based Voting-wedstrijden

Prestaties van de MUXE-community tijdens 2018

Algemene resultaten van de MUXE-community tijdens 2018

Het gemeenschapsgebouw starten via de groep: @MUXEBV op Telegram en het bouwen tot wat het nu is, was een van de grotere uitdagingen tijdens 2018. Om echte toewijding te krijgen van beide investeerders die investeerden in het MUXE-project als nieuwe gebruikers die onze Telegram-groep vonden via een verscheidenheid aan promotiecampagnes, zoals onze airdrop-deelnemers bijvoorbeeld. Het krijgen van een echte interactie met deze gebruikers was altijd anders, maar zeker zonder consistentie. In april / mei 2018 waren we ondervonden dat het tijd was om betrokken te raken bij de gemeenschap. De oprichters van het project (die Jaimy de Vries, Justin Wilms en Patrick van Wanrooy zijn) zijn vanaf mei 2018 intensiever gaan communiceren binnen de community en er zijn heel veel goede connecties en banden gelegd.

Het echte succes van maatschappelijke betrokkenheid verscheen aan MUXE via de toepassing LoMoStar. De MUXE-tokens werden sinds juni genoteerd op LoMoStar 2018 en vanaf dat moment hadden de oprichtende leden van MUXE zichzelf verplaatst naar de sociale media-applicatie "LoMoStar" en begonnen ze te communiceren met duizenden nieuwe leden. Geen ander project dat ooit eerder op LoMoStar was gedaan, is wat we kort daarna hebben geleerd en een meerderheid van die leden had onmiddellijk een sterke band met het MUXE-project. Dit resulteerde in een verbazingwekkende hoeveelheid toewijding, passie en betrokkenheid doorheen de gemeenschap en de MUXEBV Telegram-groep begon te groeien door deze enorme betrokkenheid van de gemeenschap.

Vele groepen werden gecreëerd op LoMoStar, die ofwel werden beheerd door het team of door nieuwe leden die besloten hadden om bij MUXE naar de toekomst te blijven. Er kwamen veel promoties, sponsorevenementen en ondersteuningszaken en MUXE bereikte elke dag nieuwe leden. Een meerderheid van deze leden was de echte reden waarom MUXE zo sterk was tijdens stemwedstrijden voor Exchange-vermeldingen tijdens 2018.

Dankzij de zeer betrokken ambassadeurs en gemeenschapsleiders kon MUXE de stemwedstrijden zeer intensief spelen. Deelname aan uitwisselingen zoals Shardax, Evimeria, CryptalDash en verschillende andere evenementen was op sommige momenten een ongelooflijk moeilijke uitdaging, maar de leden binnen de gemeenschap waren zo toegewijd en volhardend dat iedereen dacht aan manieren om de overwinningen te verzekeren die we waarachtig achtervolgden.

Op sommige momenten op zo'n competitieve schaal begonnen veel andere projecten en groepen te praten en te roddelen over het spanningsniveau dat de MUXE-gemeenschap eraan toevoegde. Toen de golven van de MUXE Community-leden eenmaal begonnen waren, was het veilig om te zeggen dat het nog geruime tijd zou duren.

De resultaten van de community sindsdien zijn een geweldige reis geweest. Samenwerken met onze community is iets dat we echt hebben geleerd en 2018 was een geweldig jaar voor de MUXE Community, zodra we hadden bedacht hoe we de community van MUXE moesten benaderen en interacteren.

De eerste succesvolle lokale MUXE Community @MUXESPAIN

De @MUXESPAIN-gemeenschap op Telegram was de eerste in zijn soort waar een echte familiegeest was gegroeid en die heeft geleid tot een voorbeeld in het beheren en uitvoeren van andere gemeenschapsgroepen van MUXE. Het Spaanse team dat @Tonybenlozz en @Rubenl57 samen met @Vane8 zijn, creëren een enorme beweging binnen de @MUXESPAIN-groep en zijn net begonnen met het gebruik van de Combot Telegram Bot om te concurreren met sociale ranglijstgroepen. Het doel is om door 5 in de top 2019 van de Spaanse groepen te staan (Bereikt). Een kleine groep 40-leden is hoe de MUXESPAIN begon te groeien tot een van de actiefste Telegram-groepen die in Spanje bestaan. Tijdens 2018 groeide het tot het totaal van 200-leden met een gemiddelde van 20.000 tot 50.000-berichten per maand. Echte vriendschap en levenservaring, advies en ondersteuning zweven door de @MUXESPAIN Telegram-groep. Een van de meest actieve communityleden in de @MUXESPAIN-groep op 2018 was @LuisMe7 (Werd lid van een communityteam in 2019). Luis speelde een belangrijke rol in de omgang met de geweldige jongens Tony en Ruben die de zegeningen waren van alle MUXE-gemeenschappen en twee echte toegewijde zielen die sindsdien een verbazingwekkende hoeveelheid tijd met MUXE hebben doorgebracht.

MUXE naar 4000-leden op Facebook tijdens het eerste jaar

Het eerste jaar van het MUXE-project dat groeit op Facebook en Twitter was niet de meest praktische taak op de lijst. Tijdens 2018 waren veel multinationals niet erg dankbaar voor projecten op basis van cryptocurrency of blockchain, dus het was nogal moeilijk om goedkeuringen te krijgen met betrekking tot het promoten van het MUXE-bedrijfsmodel op hun platform.

We besloten om ons ergens anders op te richten en onze community te laten registreren op onze Facebook intern via ons netwerk. Dankzij de grote toewijding van een aantal van onze teamleden begonnen steeds meer van onze communityleden zich aan te melden op onze Facebook en begonnen ze te communiceren met onze inhoud. In totaal hebben ongeveer 4000-leden ons op Facebook gevolgd tijdens 2018.

MUXE bereikte tijdens het eerste jaar 3000-volgers op Twitter

Het werken met MUXE op Twitter is altijd een groot plezier geweest. Cryptocurrency en Blockchain leeft echt op het netwerk van Twitter en het MUXE-project was daarop geen uitzondering. We waren in staat om tijdens het eerste jaar te groeien naar 3000-volgers op Twitter en hadden veel geluk met enkele van de influencers waarmee we banden hebben dankzij het netwerk van Twitter.

De mogelijkheden voor op cryptocurrency gebaseerde projecten op Twitter lijken eindeloos, omdat er op twitter enorm veel interactie gaande is. Het MUXE-project heeft verschillende betrouwbare investeerders gevonden die dankzij Twitter enorm in het project zijn betrokken.

MUXE bereikte 8500-aanmeldingen op ons sociale netwerk MUXE ONLINE in 2018

Het bouwen van de sociale media-engine van Muxe.online als een prototype bovenop de CcS Engine is een groot succes geweest aangezien de eerste 8500 gegenereerde geregistreerde aanmeldingen allemaal zijn samengevoegd dankzij MUXE.ONLINE Een groot aantal leden doet mee aan het nieuwe revolutionaire multikruis verbonden sociale media-engine die is gebouwd en geïntroduceerd door MUXE BV. Via verschillende promotionele evenementen, campagnes en terugkerende programma's heeft MUXE een geweldige oplossing voor de leden van MUXE kunnen bieden.

Veel leden delen hun ervaringen met de MUXE.ONLINE Social Media Engine in plaats van Facebook of Twitter omdat MUXE.ONLINE zijn gebruikers een stuk van de taart betaalt via ons puntensysteem. Dit maakt MUXE.ONLINE tot een uniek platform voor sociale media en gebruikers lijken er dol op te zijn.

MUXE heeft dankzij zijn community vele doelen bereikt, vooral tijdens 2018, toen MUXE nieuwe oplossingen probeerde te vinden tijdens de moeilijkste tijden die Crypto ooit had meegemaakt. Het groeien van de community was erg moeilijk. De volgende overwinningen en prestaties waren zeer belangrijke rollen in de groei van de gemeenschap en to the point waar MUXE vandaag staat als een project, stichting, organisatie en wereldwijde gemeenschap.

MUXE TOKEN LUCHTVAARTACTIVITEITEN

MUXE heeft een verscheidenheid aan luchtdrop-activiteiten en weggeefevenementen geïntroduceerd waarmee mensen muxe tokens konden verdienen voor hun betrokkenheid bij verschillende activiteiten en bounty-campagnes. Deze MUXE-tokens werden eerst rechtstreeks via het ethereum-netwerkprotocol verzonden. We beseften echter al snel dat deze methode niet haalbaar was, dus hebben we verschillende opties onderzocht om cryptocurrency naar gebruikers te verzenden via verschillende gateways en offchain- of sidechain-technologie om cryptocurrency-tokens op hoge snelheid te verzenden zonder tussentijdse transactiekosten.

MUXE TOKEN BESCHIKBAAR OP LOMOSTAR

Toen MUXE werd benaderd door LoMoStar met betrekking tot een vermelding van het MUXE-token op het LoMoStar-portefeuillesysteem, het handelssysteem en het interne Airdrop-systeem, trad er een enorme verandering op en onze gemeenschap groeide onmiddellijk. Hoe meer we contact hebben gehad met de gemeenschap en nieuwe gebruikers die zich hebben aangemeld in onze groepen of hebben deelgenomen aan verschillende weggeefacties, hoe meer betrokkenheid en toewijding en langdurige relaties zijn gerealiseerd. LoMoStar heeft onlangs de functionaliteit van het MUXE-token geüpgraded en biedt nu ondersteuning voor de handelsfunctionaliteit dankzij de shoutout van de community en bewezen onderzoek naar de T2T-functionaliteit.

MUXE WON DE SHARDAX STEMCONCURRENTIE

Het winnen van de Shardax Voting Competition was erg belangrijk en het betekende veel voor de gemeenschap van MUXE. Op dit punt leerden velen van ons dat MUXE niet zomaar een gewoon project was in de cryptosfeer. MUXE is een echte 'Family Come Home'-stijlgemeenschap die voor iedereen een plek is. De communityleden zijn sinds de Shardax-competitie een enorm team van mensen geworden die alles op hun eigen unieke manieren en krachten doen om MUXE te helpen slagen. Zonder de stemwedstrijd van Shardax zou dit niet mogelijk zijn geweest.

MUXE WON DE CONCURRENTIE OVER CRYPTALDASH-STEMMING

Deelnemen aan het CryptalDash Voting Competition Event was erg leuk. De stemwedstrijd van CryptalDash was een heel andere ervaring dan elke andere stemronde waarbij we betrokken waren en veel van de MUXE ONLINE TAG TEAM COMPETITION werd geïnspireerd door het CryptalDash-wedstrijdevenement. MUXE was in staat om te winnen omdat ons team en de gemeenschap erg hardnekkig waren om dit te winnen, vooral nadat we de eerste ronde van de Shardax-stemwedstrijd hadden verloren met een handvol stemmen. (Gelukkig konden we de tweede poging winnen die de 4th en de laatste stemronde op Shardax was).

MUXE WON DE CONCURRENTIE OVER DE STEM VAN EVIMERIA

De belangrijkste stemronde waaraan we hebben deelgenomen, was de Evimeria-stemwedstrijd. Een cryptocurrency exchange project dat is opgericht in Nederland en hetzelfde land is, werd MUXE BV opgericht. De samenwerking met Evimeria was tot nu toe geweldig en de cryptocurrency-uitwisseling waar Evimeria aan werkt is een groot en waar potentieel. MUXE BV kon de stemwedstrijd winnen en ook LoMoStar ondersteunen tijdens hun stemwedstrijd om de LMC Coin te helpen winnen in de stemwedstrijd bij Evimeria.

MUXE TOKENS NU BESCHIKBAAR OP GUILDCHAT

Guildchat is een van de eerste Cryptocurrency-toepassingen voor het delen van sociale portals waarmee gebruikers hun cryptocurrencies op een decente portemonnee kunnen opslaan, wat betekent dat gebruikers hun geld op elk gewenst moment kunnen opnemen zonder dat een derde partij hen van deze procedure kan weerhouden. In oktober / november van 2018 waren de MUXE-tokens de wereld van Guildchat binnengekomen en zijn sindsdien verspreid over vele leden van het netwerk. Over 1000 nieuwe leden zijn een volgeling van het MUXE-project en eigenaar van MUXE-tokens geworden dankzij Guildchat.

De eerste release van de MUXE SearchSeries

In september 2018 introduceerden we de SearchSeries van MUXE als een nieuwe, innovatieve manier om efficiënter te zoeken op internet door zoekresultaten te beperken.

ZoekenStel de innovatieve zoekmachine in voor al uw vastgoedbehoeften

Geïntroduceerd in 2018: SearchEstate is de innovatieve zoekmachine voor al uw vastgoedbehoeften die door MUXE is gecreëerd. Of u nu op zoek bent naar huren, een nieuw huis wilt kopen of de nieuwste marktupdates in de vastgoedsector wilt vinden, u vindt het allemaal op SearchEstate.

We voegen alleen de opmerkelijke professionele vastgoedwebsites van de branche toe aan de engine om de beste relevante zoekresultaten voor onze gebruikers te garanderen. De SearchEstate biedt momenteel 3-manieren om te zoeken; dat is door Web-resultaten, foto's en video's.

Ons team zal constant verbeteren en u het laatste nieuws en updates over de nieuwste vastgoedindustrieën brengen. We hopen dat u ons kunt helpen om Search Estate en MUXE met degenen te delen waarvan u denkt dat ze baat hebben bij en profiteren van onze MUXE professionele community. Neem contact met ons op mocht u voorstellen hebben voor samenwerking in onze MUXE-vastgoedsector.

Zoeken naar professionele services via SearchProfession

SearchProfession is de innovatieve zoekmachine voor al uw professionele services die door MUXE zijn gecreëerd. Of u nu op zoek bent naar een professional, professionele diensten of een nieuwe carrière zoekt, u vindt het allemaal op SearchProfession.

We voegen alleen de toonaangevende websites voor professionele services van de branche toe aan de engine om de beste relevante zoekresultaten voor onze gebruikers te garanderen. De SearchProfession biedt momenteel 3-manieren om te zoeken; dat is door Web-resultaten, foto's en video's.

Ons team zal constant verbeteren en u het laatste nieuws en updates van professionele nieuwsbranche brengen. We hopen dat u ons kunt helpen om SearchProfession en MUXE met degenen te delen waarvan u denkt dat ze baat zullen hebben bij en profiteren van onze MUXE professionele community. Neem contact met ons op als u voorstellen voor samenwerking heeft in onze MUXE Professional Services-industrie.

Zoek onderhoud aannemers via SearchMaintenance

SearchMaintenance is de innovatieve zoekmachine voor al uw klusjesman-eisen gecreëerd door MUXE. Of u nu op zoek bent naar een schilder, loodgieter, ongediertebestrijdingsorganisatie of schoonmaakservice, u vindt het allemaal op SearchMaintenance.

We voegen alleen de opmerkelijke professionele onderhoudsmappen van de branche toe aan de engine om de beste relevante zoekresultaten voor onze gebruikers te garanderen. Het SearchMaintenance biedt momenteel 3-manieren van zoeken; dat is door Web-resultaten, foto's en video's.

Ons team zal constant verbeteren en u het laatste nieuws en updates over de nieuwste onderhoudsindustrieën brengen. We hopen dat u ons kunt helpen om SearchMaintenance en MUXE met degenen te delen waarvan u denkt dat ze baat hebben bij en profiteren van onze MUXE professionele community. Neem contact met ons op als u voorstellen voor samenwerking in onze MUXE-onderhoudsindustrie hebt.

2018 was een geweldig jaar voor MUXE en er zijn geweldige stappen gezet om dichter bij onze doelen te komen.

TOP
X