Roadmap Samenvatting 2019 |

De routekaart van de MUXE, CORE en CcS-producten en -diensten.

Roadmap met betrekking tot MUXE BV

Roadmap van 2019

Het bouwen van het platform is de echte focus van het MUXE-project sinds het begin van 2019.
Het bouwen van ons project en het laten groeien in onze gemeenschap is een spectaculaire reis geweest en verschillende stukken van de taart beginnen aardig met elkaar te verbinden.

Het bedrijfsmodel van MUXE is uiteenlopend op verschillende gebieden die essentieel waren voor de toekomst van het MUXE-project. We hebben een verscheidenheid aan producten geïntroduceerd die gerelateerd zijn aan het ecosysteem van het MUXE-project. Tijdens verschillende lokale bijeenkomsten in 2019 hebben we het belang van ons bedrijfsmodel geprioriteerd en onze focus en toewijding aan de meest essentiële richtingen van het project verbeterd. Onze belangrijkste focus ligt met betrekking tot onze marktplaats, die het centrale deel van ons bedrijf is.

De Marketplace die momenteel wordt geïntroduceerd in zijn proeffase via ons prototype: MUXE MARKET kan al door leveranciers worden gebruikt om hun producten en diensten te introduceren. Afgezien van de marktplaats werden CORE BROWSER en CORE MOBILE ontwikkeld en geïntroduceerd als een bundel van alle producten en diensten die door MUXE BV worden geleverd.

Zowel CORE BROWSER als CORE MOBILE maken deel uit van het MUXE ECOSYSTEM en combineren de producten en services die door MUXE BV worden aangeboden. Deze applicaties omvatten het framework van Cryptocoinstart, de CcS Marketplace, het Social Media Networking Platform, The SearchSeries en de MUXE Toolkit. Deze tools zijn in essentie gecombineerd in één grote applicatie voor zowel desktop als mobiel. Onze gebruikers hebben het ervaren als een handig hulpmiddel.

Vooruitgaan naar de functionaliteiten van de markt zal prioriteit krijgen en het grootste deel van ons ontwikkelingsteam is nu gericht op het Multi Vendor Ecommerce Platform (CcS Marketplace). Deze updates zullen een enorme impact hebben op de huidige fase van de markt en zullen grote mogelijkheden onthullen voor zowel verkopers als verkopers.

De Marketplace heeft een systeem voor doorverwijzing / beloning waarmee iedereen die op de een of andere manier bij een verkoop is betrokken een deel van het loon kan verdienen. Dit betekent dat iemand die de link van een product / dienst intern heeft gedeeld op ons netwerk of op het wereldwijde web dat ze automatisch een klein beetje verdienen wanneer iemand het product / de dienst koopt vanwege hun betrokkenheid ertussenin.

De eerste communautaire evenementen met betrekking tot de MUXE-MARKT zijn onlangs begonnen en we staan ​​nu open voor leveranciers om zich aan te melden op ons platform. Aangezien we nog steeds in onze pilootfase zijn, kunnen er nog steeds technische gewoonten optreden, hoewel ons ontwikkelingsteam eraan werkt 24 / 7.

Op weg naar 2020 hopen we de producten en services van 100 / 200-leveranciers op de markt te introduceren.

Op weg naar 2020 zijn er tot nu toe veel dingen bereikt en onze doelen worden veel dichterbij vergeleken met 2018. We hebben de pilot MVP van ons bedrijf kunnen introduceren en we hebben een verbazingwekkende hoeveelheid interactie van onze community kunnen krijgen. De belangrijkste prestatie van 2019 tot nu toe is vooruitgang geweest op zowel onze FIAT-transactie split-oplossing als de CcS CryptoTransact-oplossing waarmee gebruikers cryptocurrencies op ons platform kunnen splitsen, maar ook kunnen betalen voor producten en services die deze valuta accepteren als een van de volledige of gedeeltelijke betalingsoplossing.

Het bouwen van de vraag naar tokens, waaronder het MUXE-teken, en het genereren van een succesvolle hoeveelheid vragen voor onze leveranciers zijn de belangrijkste aspecten van ons bedrijf en het uiteindelijke doel van ons platform. Het doel om onze markt correct te vermarkten is erg belangrijk en de eerste prestatie is dat de hele grondlegger duidelijk is over de richting van hoe wij de marktplaats op de markt moeten introduceren. Met CcS Marketplace kunt u producten of services kopen en verkopen met FIAT of Crypto.

Een andere grote prestatie van 2019 is de samenwerking die we met het Parjar-bedrijf hebben kunnen realiseren, dat hun Telegram Tipping Bot de MUXE-tokens heeft laten fooien met andere gebruikers op Telegram. Dit heeft geweldige dingen gedaan voor het MUXE-project en de interactie van het MUXE-token in Telegram is aanzienlijk toegenomen onder veel nieuwe gebruikers.

Veel op cryptocurrency gebaseerde Telegram-groepen zijn begonnen met het promoten van het MUXE-project en token en verschillende nieuwe investeerders hebben zich bij de MUXE Families gevoegd om lange tijd deel uit te maken van de reis. Dankzij de Parjar-bot is er veel nieuwe sociale interactie in veel van onze groepen geweest.

De @muxespain-groep heeft de 4-positie bereikt van alle Spaanse groepen op Telegram die Combot gebruiken. Dit is een geweldige prestatie en de Spaanse leden van MUXE zijn erg trots op deze prestatie. Een andere geweldige groep die het goed doet in Combot is @muxeindonesia, dat momenteel nummer 8th van alle Indonesische groepen op Telegram (13-07-2019) heeft gepositioneerd.

Tijdens 2019 zijn er veel geweldige bijeenkomsten geweest en veel toekomstige zaken zijn tijdens deze meetups aan de gang geweest. Met een geweldige visie in gedachten en de juiste mensen aan de voorkant, wordt alles mogelijk. Deze geweldige bijeenkomsten hebben veel geholpen met betrekking tot de structuur van het project, het bedrijf en het platform.

Succesvolle ontmoeting met CryptoProfile & Asia Blockchain Industry Institute in Singapore
Bijeenkomst op het kantoor van Asia Blockchain Industry Institute
Ontmoeting over CryptoProfile Partnership + Introductie van de CcS Marketplace bedrijfsstrategie en roadmap
Oprichters van MUXE BV & CryptoProfile ontmoeten elkaar in Singapore
Jaimy de Vries en Max NG bijeenkomst in Singapore
Max Ng, Justin Wilms en Jaimy de Vries bespreken toekomstige samenwerkingen bij VIP Locatie Roofbar op Floor 63
Jaimy de Vries oprichter van MUXE BV in Singapore
Jaimy de Vries voor de Crypto-stad van de wereld
Discussiëren over toekomstige samenwerkingen tussen de 3-projecten
Meetup met Nick Sun met betrekking tot het MUXE-project
Een mindmap opstellen om prioriteit te geven aan de producten en services
De reikwijdte van de bedrijfsstrategie afronden
Het invullen van de hiërarchische stroomdiagrammen + voorbereiding voor uitvoering
Casual Meetup + introductie van MUXE
Succesvol diner na discussies over MUXE in Maleisië
Fantastische dinerbijeenkomst + introductie van MUXE
Casual meetup + introductie van de MUXE-producten
Casual meetup en praten over de MUXE-business
Casual meetup die praat over de MUXE-business
Praten over kansen op onroerend goed in Jakarta
Praten over kansen op onroerend goed in Jakarta
 • 1 Het MUXE ONLINE-prototype vrijgeven
 • 2 Introductie van het MUXE ONLINE-prototype voor de gemeenschap
 • 3 Loslaten van de MUXE MARKT Pilot Periode
 • 4 De definitieve lay-outstructuur van de Marketplace voorbereiden
 • 5 Introductie van CORE Made Simple
 • 6 Introduceer CORE Webbrowser
 • 7 Introductie van CORE MOBILE
 • 8 rebranded de SearSeries naar CORE EXPLORE
 • 9 Introductie van MUXE Toolbox
 • 10 Laat MUXE TV piloot los
 • 11 Start CORE CloudSpace Pilot-periode
 • 12 Update de CORE EXPLORE / SearchSeries
 • 13 Introduceer cryptocoinstart.com
 • 14 Maak CcS White-label prototypes
 • 15 Introduceer de FIAT Split Payment Gateway naar MUXE MARKET
 • 16 Update MUXE ONLINE met sociaal beloningssysteem
 • 17 Updaten van MUXE ONLINE sociale functionaliteiten
 • 18 Update MUXE ONLINE met activiteiten- en spelensysteem
 • 19 Creëer CcS CryptoTransact Gateway
 • 20 Integreer CcS CryptoTransact in CcS Marketplace
 • 21 Het vrijgeven van onze eigen Blockchain
 • 22 Een netwerk van knooppunten maken
 • 23 Bevordering van ons blockchain-netwerk voor de gemeenschap
 • 24 Een cryptocurrency-kantelomgeving maken
 • 25 Een cryptocurrency multi-asset wallet-omgeving creëren
 • 26 Bouwen aan een gateway naar CcS Marketplace voor CcS-Transact
 • 27 Bouw een gateway naar Telegram voor CcS-Transact
 • 28 Bouw een gateway naar Telegram voor CcS-Transact
 • 29 Bouwen aan een gateway naar MUXE ONLINE voor CcS-Transact
 • 30 Introductie van de CcS Marketplace voor verkopers
 • 31 Introductie van een beloningssysteem voor verkopers en spenders
 • 32 Verschaffing van een vraag naar cryptocurrencies in het luchtruim

Prestaties van de MUXE-community tijdens 2019

Algemene resultaten van de MUXE-community tijdens 2019

De MUXE-gemeenschappen groeien snel snel en veel mensen beginnen nieuwe vriendschappen te sluiten binnen de gemeenschappen van MUXE. Sinds MUXE heeft samengewerkt met de Parjar cryptocurrency fooienportefeuille op Telegram, zijn er nu dagelijks veel nieuwe leden in de community's. Veel van deze nieuwe leden melden zich ook aan op muxe.online ons netwerkplatform voor sociale media.

De maatschappelijke betrokkenheid van de gemeenschap maakt een groot verschil voor de benadering van leveranciers en bedrijfseigenaars. Vooral door ze op de markt te introduceren waarmee ze hun goederen en diensten kunnen weergeven op onze Prototype-marktplaats "MUXE MARKET". Dit jaar hebben we eindelijk het prototype van de marktplaats geïntroduceerd om de community vertrouwd te maken met het platform waaraan we hebben gewerkt.

De Parjar tipping bot heeft het mogelijk gemaakt om de MUXE Token in veel verschillende richtingen te laten groeien en om het MUXE Token en project te introduceren bij duizenden en duizenden nieuwe gebruikers die zeer betrokken zijn en zeer toegewijd zijn om de MUXE tokens te verkrijgen en vast te houden (hodl). Deze samenwerking biedt vele voordelen voor MUXE en heeft ons ook geïnspireerd om de CcS Transact Bot te bouwen. Het potentieel van Tipping Bots heeft zichzelf bewezen en MUXE zal via CcS Transact deelnemen met hun eigen Tipping Solution. CcS Transact zal beschikbaar worden op zowel de producten van MUXE als worden geïntegreerd in bestaande software zoals Telegram, Discord en andere sociale interactieplatforms.

Het is ook leuk om erop te wijzen dat verschillende leveranciers en bedrijfseigenaren het merk MUXE op de een of andere manier in hun bestaande bedrijf hebben opgenomen. Verschillende kleding en andere merchandisingproducten hebben hun producten voorzien van het MUXE-logo, omdat de community grote belangstelling toont voor MUXE Merchandised-producten en -diensten.

MUXE SPANJE bereikte de 3rd positie op Telegram Combot ranglijstlijsten in Spanje

MUXE SPAIN blijft opmerkelijke resultaten vertonen in termen van de acceptatie van MUXE. Tanks aan de betrokkenheid van Tipping Bots zoals Parjar zijn een game changer geweest die veel heeft bijgedragen aan het verspreiden van het merk en het token onder andere gemeenschappen die reflecteert op de enorme activiteit die elke dag plaatsvindt in verschillende luxegemeenschappen, maar meer belangrijker in Muxe Spanje.

Dat is een van de belangrijkste redenen waarom Muxe Spanje zo drastisch is gegroeid tot het bereiken van de top 3-telegram Spaanse groepen volgens de statistieken van Combot. Een ander belangrijk hoogtepunt is het groeiende bewustzijn van de gemeenschap ten opzichte van de Muxe Token. Ruben en ik hebben gezien hoeveel gebruikers niet alleen andere tokens ruilen voor muxe en viceversa, maar ze hebben ook een voorkeur voor Muxe Cryptocurrency.

MUXE naar 5500-leden op Facebook tijdens het tweede jaar

MUXE heeft tot nu toe een extra 2000-leden op Facebook bereikt en de hoeveelheid nieuwe volgers groeit elke dag. Door onze gemeenschappen te bouwen, hebben we besloten dat organische groei het type groei is waarop we ons willen concentreren, aangezien de resultaten van deze nieuwe volgers gewoon geweldig zijn en de conversieratio van deze nieuwe volgers enorm is.

Vooruitgaan op onze Facebook-pagina zal worden geherstructureerd en de componenten ervan zullen meer worden betrokken op onze website. Hierdoor kunnen onze Facebook-gebruikers nog beter aansluiten op het merk MUXE. Ons doel voor 2020 is om organische volgers van 10.000 te bereiken op onze Facebook-pagina. Hoewel dit een zware uitdaging zal zijn, hebben we verschillende strategieën gepland om ons publiek efficiënter te bereiken.

MUXE bereikte 6000-volgers op Twitter in het tweede jaar

Twitter is de place to be in de wereld van Crypto en veel van onze echte volgers hebben ons enorm gesteund, dankzij Twitter zijn we altijd in staat onze volgers efficiënt te bereiken. Tijdens 2018 bereikten we ongeveer 3000-volgers op Twitter en tot nu toe hebben we tijdens 2019 een aantal 3000-leden bereikt, wat betekent dat we nu 6000 organische volgers hebben op onze Twitter-pagina.

Twitter is een actief platform geweest om het potentieel van cryptocurrencies te bespreken en MUXE heeft geprobeerd om op een efficiëntere manier betrokken te worden op het platform van Twitter. Vooruitgaand zullen we elke mogelijkheid overwegen om ons bewustzijn via Twitter te vergroten. Onze doelen en doelstellingen zijn organische groei van boven naar beneden. We hebben liever een klein aantal volgers die echt betrokken zijn bij ons merk en visie dan veel volgers die niet geïnteresseerd zijn in onze producten en diensten.

Om dit doel te bereiken, moeten we onze sociale interactie met Twitter verbeteren. Vooruitgaan op onze website zal nieuwe functionaliteiten hebben om efficiënter met Twitter om te gaan.

MUXE bereikte 11000-aanmeldingen op ons sociale netwerk MUXE ONLINE tijdens 2019

MUXE ONLINE heeft vele updates en nieuwe implementaties doorgemaakt om te groeien naar een flexibel en schaalbaar platform voor sociale media. Gebruikers op het platform van MUXE ONLINE kunnen nu alles kopen en verkopen, games spelen, video's bekijken en hun activiteiten op zeer creatieve en unieke manieren delen. Interactie met andere gebruikers is de belangrijkste essentie van het platform en degenen die echt met elkaar communiceren zullen worden beloond op MUXE ONLINE met MUXE-tokens via ons Social Points-systeem dat de online activiteiten van gebruikers op het platform bijhoudt.

Elke post is momenteel gelijk aan 25-punten en elke 1000-punt is momenteel gelijk aan $ 1 in MUXE-tokens. Dit betekent dat degenen die besluiten om naar muxe.online te gaan in plaats van Facebook een mooie beloning ontvangen in ruil voor hun aanwezigheid op ons platform. In de nabije toekomst zullen deze muxe tokens goederen en diensten kunnen kopen op het MUXE MARKET-platform.

Vooruitgaan MUXE verwacht te groeien naar een publiek van 20.000 organische leden die ons platform op een zeer frequente basis zullen gebruiken.

MUXE heeft dankzij zijn community vele doelen bereikt, vooral tijdens 2018, toen MUXE nieuwe oplossingen probeerde te vinden tijdens de moeilijkste tijden die Crypto ooit had meegemaakt. Het groeien van de community was erg moeilijk. De volgende overwinningen en prestaties waren zeer belangrijke rollen in de groei van de gemeenschap en to the point waar MUXE vandaag staat als een project, stichting, organisatie en wereldwijde gemeenschap.

MUXE TOKEN WORDT NU VERMELD OP ETHERFLYER

MUXE is toegevoegd aan de Etherflyer-uitwisseling, wat een geweldige prestatie is voor de groei en acceptatie van de MUXE-tokens. Etherflyer is een van de toonaangevende beurzen en staat genoteerd op de ranglijst van CoinMarketCap. MUXE wordt ook vermeld op de niet-geverifieerde markten bij EtherFlyer hun CoinMarketCap-paginalijst. Dankzij Etherflyer hebben we onze eerste stappen gezet naar CoinMarketCap. We hopen van hieruit te groeien en in de nabije toekomst een geverifieerde lijst te behalen bij CoinMarketCap.

MUXE TOKEN BESCHIKBAAR OP IDEX.MARKET

Sinds MUXE op Idex is genoteerd, is de groei van de token-acceptatie en het succes van MUXE veel verder gegaan. Een vermelding op Idex is een belangrijke prestatie, vooral sinds IDEX een top 100 cryptocurrency-uitwisseling is op CoinMarketCap (aan en uit). Dankzij Idex heeft MUXE haar gebruikers een veilige manier geboden om hun geld over te maken en ze efficiënt en veilig te verhandelen via het Idex.Market-platform

MUXE & CRYPTOPROFILE GEVERIFIEERDE PARTNERS

In de afgelopen 6-maanden zijn MUXE en CryptoProfile veel dichterbij gekomen en begonnen ze samen te werken en te zien hoe we elkaar efficiënt konden ondersteunen. MUXE is een serviceprovider van CryptoProfile geworden en CryptoProfile biedt de diensten van MUXE aan haar klanten en partners. Hierdoor kunnen beide projecten met een verbazingwekkende snelheid groeien. Zowel MUXE als CryptoProfile hebben hun eigen kwaliteiten en expertise, maar het belangrijkste is een geweldige en betrouwbare relatie die tot een grote vriendschap is uitgegroeid.

CORE MADE SIMPLE INTEGRATED MUXE SERVICES

CORE Made Simple is een innovatieve technologie gebouwd door het bedrijf CORE Business Development BV, een andere divisie gecreëerd door de mensen bij MUXE. CORE Made Simple is een op technologie gebaseerd bedrijf en bouwt software en mobiele apps voor zowel bedrijven als eindgebruikers. De capaciteit van het CORE Framework is een high-end schaalbare oplossing en een innovatie in de markt. Alle MUXE-producten en -services zijn volledig geïntegreerd in de CORE Made Simple-software.

MUXE ONTVANGEN T2T TRANSACTIEFUNCTIE OP LOMOSTAR

Toen MUXE op LoMoStar werd vermeld, ontving het oorspronkelijk niet de T2T-handelsfunctionaliteit op de applicatie. Gebruikers konden MUXE met elkaar delen, maar zij waren niet in staat om MUXE-tokens met elkaar te verhandelen. De communityleden van LoMoStar wilden echt dat de MUXE-tokens beschikbaar werden op de LoMoStar-app, zodat ze massale shout outs en naamsveranderingen deden om het team achter LoMoStar bewust te maken van hun verzoek. LoMoStar leverde een enquêtecampagne om de vraag naar de MUXE-tokens te evalueren en de rest is geschiedenis.

MUXE TOKENS ZIJN NU HANDELBAAR OP TELEGRAM VIA PARJAR

Parjar heeft MUXE iets opgeleverd waar we heel lang naar op zoek waren. Een verbazingwekkende flexibele kanteloplossing op het netwerk van Telegram. Het is gewoon geweldig om MUXE-tokens met iedereen rechtstreeks via Telegram te kunnen delen. De mogelijkheden voor dagelijkse interactie met leden van de gemeenschap zijn dankzij de technologie van Parjar door het dak gegaan. Naast het feit dat we al onze actieve communityleden sociaal belonen, zijn MUXE-tokens nu ook beschikbaar op veel andere Telegram-groepen waarop de Parjar Bot is geïnstalleerd.

De introductie van 4-producten

Tijdens 2019 kon MUXE verschillende pilots van onze producten en diensten vrijgeven die deel uitmaken van de toekomstige visie en het ecosysteem van MUXE.

CcS Marketplace / MUXE MARKT

Wat is de CcS-marktplaats?
De Cryptocoin Start (CcS) Marketplace is de wereldwijde leveranciersmarktplaats die is ontwikkeld door MUXE BV De CcS Marketplace is het belangrijkste gewaardeerde aspect van het MUXE-project en is de meest schaalbare Marketplace-engine die is gebouwd binnen het CcS Content Management System (CMS).

Meer specifiek is de CcS Marketplace de Global Branded-versie van onze Marketplace en kunnen andere markten er bovenop worden aangesloten, zoals MUXE MARKET.
Diensten zoals muxe.online, lomostar.online, reddcoin.online en andere soortgelijke netwerken zijn ook bovenop de CcS CMS gebouwd en zijn daarom volledig cross-compatibel met de CcS Marketplace en CcS Social Network.

CORE Browser / Mobile

Core made simple, De down-to-earth-browser met een vleugje toekomst

MUXE Core Browser is een unieke webbrowser die speciaal is ontworpen met het oog op de behoeften van de hedendaagse gewone en digitaal nomadische gebruikers. Met geïntegreerde high-end schaalbare functies biedt Core Browser een groot aantal geïntegreerde tools, functies en applicaties om u een opmerkelijke surfervaring op het web te bieden.

Terwijl de CORE Desktop-versie van CORE Browser wordt beschouwd als de allesomvattende oplossing voor de behoefte aan een krachtige en innovatieve desktopwerkruimte, is CORE Mobile speciaal ontworpen om zoveel mogelijk van deze producten en services beschikbaar te maken binnen handbereik.

MUXE ONLINE

Wat is MUXE ONLINE?

MUXE ONLINE is het netwerkplatform voor sociale media gebouwd door MUXE BV bovenop het CcS Framework. MUXE ONLINE is gemaakt om volledig synchroon te werken met alle sociale medianetwerken die zijn verbonden via het CcS Network Framework.

MUXE ONLINE biedt een breed scala aan unieke functies, zoals het combineren van een sociale media-ervaring met ingebouwde entertainmentervaring en handige services zoals: MUXE TV, MUXE GLOBAL, MUXE TOOLKIT, MUXE SearchSeries en andere MUXE-gerelateerde niches.

MUXE TV

MUXE Media TV Channel is de innovatieve video streaming-feed die uitsluitend door MUXE BV wordt aangeboden. Het biedt aantrekkelijke 24 / 7 video-entertainment en biedt de nieuwste content op het gebied van muziek, kunst, film, gaming, reizen, technologie en nog veel meer - allemaal geïnspireerd op de nieuwste artikelen, verhalen en documentaires.

MUXE Media TV is gemaakt als een alternatief platform met een primaire focus op beginnende makers van inhoud, professioneel of niet, om hun inhoud te delen en verspreiden buiten de reguliere platforms. Met het kijkerspubliek van de bredere MUXE Project-gemeenschap in gedachten, biedt het een uniek platform en ondersteunende mogelijkheden voor alle makers van inhoud die met ons samenwerken om hun creaties uit te zenden naar een ander publiek voor meer promotie en publiciteit, terwijl ze tegelijkertijd streaming-entertainment op verzoek leveren. zijn gebruikers.

Gericht op de uitbreiding van onze producten en diensten 2019 is tot nu toe een geweldige weg geweest.
Met nog enkele maanden te gaan, hebben we een aantal geweldige toevoegingen gepland om onze producten en diensten drastisch uit te breiden.

TOP
X